Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

Forrás: http://www.bloomberg.com/news/2014-01-10/philip-morris-picks-italy-for-first-factory-for-new-cigarettes.html

Köszönjük Tricker fórumtársunk a fordítást!

A legnagyobb dohánytermék-forgalmazó cég, a Philip Morris International Inc. közel 500 millió eurót (680 millió dollárt) tervez elkölteni új olaszországi üzemére, annak érdekében, hogy alacsonyabb egészségügyi kockázatú termékekkel vonulhasson be a piacra.



A New-York-i székhelyű cég nyilatkozata szerint 2015 végére/2016 elejére a Bologna melletti üzem olyan termékeket fog előállítani amik az égés helyett egy speciális eszközzel előállított hővel fognak működni. A gyár kapacitása évi 30 milliárd szál lesz, ez az EU-s forgalom 6 százaléka. Andre Calantzopoulos, a cég egyik vezetőjének nyilatkozata szerint ez egy komoly lépés annak érdekében hogy ezek a termékek elérhetővé váljanak a felnőtt dohányosok számára.



A dohányzással kapcsolatos szigorodó kormányzati lépések közepette a dohánycégek igyekeznek újabb termékekkel megjelenni.A Marlboro cigaretta gyártója gyorsított tempóban fejleszti új eszközét, ami állítólag alacsonyabb kockázatú a rákos megbetegedések tekintetében. A British American Tobacco (BAT) asztmapumpa technológiáján működő Voke nevű terméke már csak a szabályzó szervek jóváhagyására vár és akár már ebben az évben piacra kerülhet.

A Philip Morris egy korábbi 2016/2017-es bevezetési dátumot módosított meg 2015-re.

Először néhány városban fogják tesztelni, az idei év második felében.

Az e-cigarettától eltérően ez valódi dohányt fog tartalmazni, hogy kielégítse a dohányosok vágyakozását egy hagyományos cigaretta íze iránt. A termék egy üreges töltőtollra hasonlít, ami a belehelyezett dohányt felmelegítve állít elő a hagyományos cigarettáétól jóval hűvösebb dohányfüstöt.



A cég állítása szerint több mint egy évtizede próbálnak kissebb kockázatú termékkel előállni és tavaly nyolc klinikai vizsgálatot indítottak ezzel kapcsolatban.

Már rendelkeznek egy filtergyárral valamint egy teszt-összeszerelő üzemmel Bolognában, ami 600 főt fog foglalkoztani. A cég emellett még idén be fog lépni az e-cigaretta piacra is.

Szerző: Serrin  2014.01.17. 23:52 Szólj hozzá!

Címkék: hírek hír törvény szabályozás linkajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr955768329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása