Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

18650-es cellával és Aspire BDC Nova SS patronnal.

18350-es cellával és Aspire BDC Mini Nova patronnal.

A mai tesztben egy Chi You klón változata következik. Mielőtt a konkrét készülékre rátérnék, azelőtt érdemes ráternem arra, hogy mit is jelent a klón. A klón (általában) kínai változata egy drágább modnak, kazánnak, vagy patronnak. Patronnál a drágábbakat másolják le (pl.: Protankok), de mindenképpen jellemző, hogy eredetileg drágább eszközökről van szó és a másolat mindig jóval olcsóbb.
Tehát a teszt tárgya egy ilyen másolat, ráadásul duplán az. Egyrészt Chi You, másrészt a külseje egy ún. Otto Carter -féle modról vették a külsőt. A másodikról azt érdemes tudni, hogy egy limitált példányszámú, nagyon drága mod volt. A klón minden esetre rézből, vagy bronzból van és lakkozott is.

Több részből áll össze, ezek a következők: egy fej (ezen van ez eGo csatlakozó), 18350-es cső, 18650-es kiegészítő cső, Kick cső (variwatt kiegészítő mecha modokba, ez a fotókon nem látható) és az alsó csatlakozó. A csövek szabadon kombinálhatóak, például lehet 18350-es és Kick, stb.
18650 és 18350-es cellám van és mindkettővel jó, de a kisebb cellával értelemszerűen kevesebb ideig használható. Kick nekem nincs, de találkoztam valakivel, akinek ilyen modja és Kick is van és azt mondta, hogy jól működik. Ugyanúgy megtudtam, hogy a készülék saját ellenállása (csillapítása) 0,4 ohm és ezt hozzá kell számolni a patron/kazán saját ellenállásához. Főleg ipari cellákat használok kb. 1,8-2 ohmos patronokkal és drip kazánnal, így azokat nagyon jól meghajtja, de a mechák előnye, hogy – biztonságos tartományon belül – ennél alacsonyabbat is rá lehet tenni. Tapasztalatom szerint teljes töltöttségnél erősebb ugyanazzal a patronnal, mint az eVic ugyanazzal a feszültséggel.
Flat top (lapos végű) akkuknál hézagolómágnes kell bele, ahogy az ipari celláimnál is.

Alsó kapcsolós és le lehet zárni, ehhez elég elfordítani párszor a gomb felett. Ezt meg lehet nézni a fenti képeken, mert a 18530-nél nyitott, míg a 18650-nél zárt. Amikor letekerjük (lezárjuk), akkor nem lehet benyomni  a gombot. Annyira kényelmes a gomb, hogy már többször az eVic-en is az alsó kapcsolót kerestem.

Használom már egy ideje és felfedeztem néhány problémát is, bár eddig egyik sem okozott valódi gondot:
- A gomb mintha lazább lenne.
- A lezáró elem is túl könnyen mozog.

Különösebb gondom nincs vele, de klónt ajánlani nem túl etikus, mert valójában technikai, ipari lopás. Annyit viszont leírhatok, hogy a két említett problémát kivéve nekem nagyon bevállt. Aki rendelne, az $23.22  (kb. 5200 Ft) árral számoljon és itt elérhető:
http://www.fasttech.com/products/0/10005381/1617800-chi-you-style-mechanical-mod

 

Szerző: Serrin  2014.05.25. 23:50 Szólj hozzá!

Címkék: teszt mod klón clone mód mecha hardverteszt 18650 18350 mechanikus mód mechanikus mod Chi You Chi You Otto Carter Kick

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr886210101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása