Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

http://www.europeanvoice.com/article/2013/november/new-commission-move-would-ban-most-e-cigarettes-industry-warns/78845.aspx

Ezen a héten egészségügyi szakemberek és akadémikusok egy csoportja figyelmeztető levelet küldött az összes európai parlamenti képviselőnek, hogy az EB javasolt változtatásai megszüntetnék az e-cigarettát, mint a dohányzásról való leszokás eszközét. "Az e-cigaretta ilyen kvázi-gyógyszer szerű szabályozása - perverz módon - azt eredményezi, hogy könnyebb a dohányos cigarettához való hozzájutás mint a sokkal biztonságosabb e-cigarettához" írják levelükben. "Szorgalmazzuk, hogy az Európai Parlament álljon ellen az ilyen próbálkozásnak, hogy a gyógyszer-szabályozás visszajöjjön a hátsó ajtón." Az iparág szerint a legtöbb jelenlegi e-cigaretta felhasználó, akik lobbiznak az EP-nél, szinte mind újratölthető patronokat használ és a javasolt szabályozásnál erősebb nikotintartalommal. Az ízesítés tilalma tovább csökkentené az áttérés hatékonyságát.

(A szerző novembert írt, de az dec. 5-e csütörtök)

http://www.liaf-onlus.org/docs/let-eu-e-cigs-final-.pdf

Magyar összefoglaló: Jékey András

Szerző: Serrin  2013.11.27. 22:04 Szólj hozzá!

Címkék: hírek eu hír törvény szabályozás linkajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr535661696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása