Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png


http://www.tobaccojournal.com/Is_the_e-party_over.51639.0.html

Google Translate fordítással, ami nem éppen magyaros, de érhető:

Különleges
Az e-party vége?

Március 5., 2013. Volt egy gyógyszergyártó cég feltalálta az e-cigaretta talán váltak ‧ Tobacco Control drágám. De amikor a nyereség és az ideológia jöhet számításba, a valódi egészségügyi érdekek futtatni egy szegény harmadik.

Négy évvel ezelőtt, az április 2009 kérdését TJI, már feltette a kérdést: "Vajon pharma kap az utat, és az e-cigaretták alá drogtörvény". A gyógyszeripari vállalatok generálnak hatalmas nyereséget NRTs (nikotinpótló terápiák), főként gumik és javítások, valamint az e-cigaretta, mint egy alacsonyabb árfekvésű, és szabadon hozzáférhető felnőtt fogyasztói termék komoly veszélyt jelent. Meglepetés, meglepetés, hogy az EU jelenleg javasolt TPD (dohánytermékekről szóló irányelv), azt javasolja, hogy az e-cigaretta minősül orvostechnikai eszközök minden tárgyalás munka jár, gyakorlatilag eltávolítja a legtöbb e-cigaretta a piacon, jól tudva, hogy a legtöbb e-cigaretta gyártók nem a pénzügyi forrásokat, hogy menjen az orvosi forgalomba hozatali engedélyt.

Ördög álruhában

És most jön a trükkös csavar a TPD: ennek csak az e-cigaretták 4 mg nikotin és vége. Mr. Átlag és az európai parlamenti képviselőket, akik döntenek arról, hogy ez lesz az uniós jog ez hangzik ésszerű: e-cigaretta legfeljebb 4 mg nikotin szabadon korlátozások több mint 4 mg azok orvostechnikai eszközök. Szóval, bólint, bólint, bólint és add meg az irányelvet. Amit nem úgy tűnik, hogy tudja: 4 mg nikotin szinte homeopátiás adagot, és nem használható, hogy valaki e-cigaretta komoly alternatívája dohányzás egészségügyi okokból.

Csak azt mutatja, milyen több millió dollár értékű dohányzás szponzori és lobbizás Brüsszelben tehetünk - ezt a részét a TPD van Big Pharma írva rajta. Az üzenet egyértelmű: ha egy dohányos szeretne javítani az egészségi állapotot váltanak belélegzése nikotin, akkor csak a feladat-Big Pharma a teljes támogatását eszközül a politikusok és a dohányzás elleni küzdelem lobby. Erkölcsileg kifogásolható lehet, de könyök marketing a legjobb.

Mit tud Big Pharma ajánlat?

Az egyik a választ nikotin inhalációs terápia Pfizer orvostechnikai eszköz Nicotrol. Két klinikai vizsgálatok igazolták a e megközelítés hatékonyságának -, amelyek szempontjából logika is vonatkozik az e-cigaretták. Mi a vizsgálatok azt mutatják, van egy nagy kezdeti quit arány 44-45 százalék 6 hét - sokkal jobb, mint a gumik, vagy foltok, oh drága -, majd folyamatos csökkenés kilép arányok hasonlóak a hagyományos NRTs. Az érdekes része ezeknek a tanulmányoknak, hogy ha beteg elmegy gyógyszert (lásd a végpont) a quit árak valójában nem más, mint a placebo.

Amit ez a tanulmány megerősíti lényegében: belégzés nikotin hasznos és hatékony módszer, de csak akkor lehet sikeres, hosszú távú kezelés javallt. A biztonságos használatának nikotin különböző adagok is megerősítették a Cochrane vizsgáló tanulmány több száz klinikai vizsgálat, amely eloszlatja a logikáját a 4 mg limit az e-cigaretta.

Most mi lesz?

Ha a TPD megy keresztül változatlan e-cigaretta tudunk elbúcsúzni számos kis-és közepes méretű gyártó és várom, hogy egy csata között Big Pharma és a Big Tobacco az orvostechnikai eszköz front - és itt van a jó hír: a javasolt 75 százalék figyelmeztető címke nem vonatkozik az orvostechnikai eszközökre.

William McEwen

Szerző: Serrin  2013.03.12. 17:56 Szólj hozzá!

Címkék: hírek hír törvény szabályozás linkajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr585130327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása