Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

 

Ebben a tesztben egy egyedi modról lesz szó, amit az én kérésemre épített tpbatu fórumtárs. A részleteket vele a fórumon tudjátok megbeszélni, ha szeretnétek ilyet ti is.

Az alap egy fém cigarettás doboz (innen a mod neve is), amit egy speciális kiadás volt és még a dohányos múltamból maradt meg. Ebből egy félmecha lett. A külső "vandálbiztos" gombon kívül belül egy főkapcsoló is van, ami a zsebzár. Belül cserélhető a cella is, ami 18650-es. Tartalmaz egy biztosítékot, így biztonságosabb problémás patron/kazán esetén, mint egy anélküli mod. Mint mecha, a cella feszültégét adja tovább, vagyis 4,2 voltról indul és kb. 3,6 volt körül mindig kicserélem, mert gyenge lesz a a gőz. A külső csatlakozó szabvány eGo és így bármilyen 510-es és eGo patron/kazán rámegy.


Az általam használt patronokkal, kazánokkal (Aerotank, Aspire BDC, drip kazán) jól meghajtja, erre is számítottam. A gomb jobbnak tűnik, mint a legtöbb mod készüléké és nagyobb is, kifejezetten tetszik.

A készülék különlegességét maga a doboz adja, elég feltűnő és pontosan ezért kértem. Ajánlani a hagyományos értelemben nem lehet, mivel egyedi készítésű.

 

Szerző: Serrin  2014.08.23. 23:54 Szólj hozzá!

Címkék: teszt review mecha mechanikus e cigaretta e cigi ecigi hardverteszt ecigaretta mechanikus mód mechanikus mod PMbox

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr406629957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása