Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

A francia e-cigaretta egyesület állásfoglalása francia és angol nyelven. Az elektronikus cigaretta és Európa nem megválasztott testületei: Ez háború! http://www.aiduce.fr/e-cigarette-et-institutions-europeennes-non-elues-cest-la-guerre/ Ez az, amit a hatalomban lévő kínál: a népirtás folytatását, melynek a múlt században saját számaik szerint 100 millió áldozata volt Polgárok, nem engedhetjük meg, hogy továbbra is ez a helyzet fennmaradjon, amikor az e-cigaretta reményt ad, hogy a dohányzási függőség megszűnjön ebben a században. Mindent meg kell tennünk azért, hogy ennek az őrült tervnek a támogatóit jobb belátásra bírjuk.
Széles körben ossza meg ezt az információt, ossza meg a szociális hálózatokon, írjon a parlamenti képviselőknek és az európai parlamenti képviselőknek, figyelmeztesse az orvosokat, ordítva fejezze ki haragját, hogy az e-cigarettásokat egy bődületes képtelenség fenyegeti.... Kitört a háború. Aiduce azon az úton van, hogy törvényen kívül kerül, mikor ezt az írást olvassa, lehet, hogy már a földalatti mozgalomban tevékenykedik.


Farsalinos doktor összehasonlítja az EP szavazás alapján kialakult törvényjavaslatot az EB titkos javasltával. Rámutat, hogy az EB ezzel pimaszul semmibe sem veszi az EP képviselők akaratát és kifejti a javaslat abszurditását.

http://ecigarette-research.com/web/index.php/2013-04-07-09-50-07/140-eu-war


Az EB meg nem erősített tervezete (Art 18 TPD), 22 November 2013:

http://nicotinepolicy.net/documents/policy/Article%2018%20-%20Electronic%20cigarettes%20-%20Commission%20proposal%2022%20Nov%202013.pdf


Az ASH korábbi igazgatója, Clive Bates úr összefoglalója és javaslata:
http://www.clivebates.com/?p=1655


Farsalinos doktor ma reggel megkongatta a vészharangokat. Információja szerint az Európai Bizottság egy botrányos javaslattal állt elő. Tiltanák az utántöltő folyadékot, az utántölthető patront, összes aromát, 20 mg/ml lenne a max. nikotin szint, de úgy hogy egy patron 10 mg-nál többet nem tartalmazhatna.... Amennyiben a hír igaz, akkor az e-cigarettát is gyártó dohányipar győzött...... Lehet tiltakozni, még a héten....

http://www.ecigarette-research.com/web/index.php/2013-04-07-09-50-07/139-the-european-union-ignores


Magyar összefoglaló: Jékey András

Szerző: Serrin  2013.11.26. 20:22 Szólj hozzá!

Címkék: hírek eu hír törvény szabályozás linkajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr225659645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása