Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png


https://www.facebook.com/EcigiGuru?fref=ts

A gyártó oldala:
http://www.smokjoy.com/fo/pd_108_en.html

Egy érdekességet szeretnék bemutatni, amit az EcigiGurunál vettem 10000 Forintért. Ez technikailag egy eGo Twist, vagy Spinnernek felel meg, de az anyaghasználata nem a szokásos. Lakkozatlan kezelt fából és rézből készül és az átmérője majdnem egy 18650-es modé.

3,3-4,8 volt a kimenete és 1000 mAh a kapacitása. eGo csatlakozója van, de jár mellé egy színében hozzá élő réz menettakaró is a nagyobb átmérőjű patronokhoz és cellákhoz. Nagyon kényelmes a fogása, még úgy is, hogy a 18650-es modokhoz szoktam. Télen kifejezetten jó, mert nem hül le a hidegben, mivel meleg hatású. A fa mintázata is szép. A gomb lehetne kicsit nagyobb, de nem vészes. Jelzőfény is csak a gombon van és villogással jelzi, ha lemerült. Tölteni egy szabvány eGo töltővel lehet.

Még a dual coil (dupla fűtőszálas) Kanger Aerotank Mega patront is meghajtotta remekül, de persze azzal hamarabb lemerült. Nekem kb. 2 ilyen akkumulátor lenne elég egy napra (18650-es cellából is kevés egy), de többet nem várok egy 1000 mAh-s eGotól.
Létezik egy teljes készlet patronnal és fa dobozzal, de nekem egy egyszerűbb összeállításom van. Ha kevés az eGo tudása, akkor a boltban kapható Vamo 20 wattos változatát ajánlom, aminek a külseje hasonló, de 18650-es cellával üzemel és az ára 18000 Ft.

Ez nem a legolcsóbb eGo, de ha valakinek elég a teljesítménye és nem egy szokásos fémből készült csővet szeretne használni, akkor jó vétel. Már csak egy darab maradt a boltban, ha valaki szeretne ott ebből vásárolni.

 

Szerző: Serrin  2015.01.25. 20:59 Szólj hozzá!

Címkék: teszt ego ajánlott e cigaretta e cigi ecigi hardverteszt ecigaretta varivolt EcigiGuru smokjoy N-Fire II

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr617108803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása