Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png


http://www.elektromos-cigaretta.com/
http://ecigi.top5.hu/

Az októberi boltok cikk következik, ami a Budapest 1036 Lajos utca 129. alatt található üzletről szól, ami Árpád híd budai hídfőjétől pár percre van. A második üzletük  a Budapest 1132, XIII. ker. Csanády u. 6/b címen található  (a Lehel téri metróállomáshoz közel), de ott nem jártam. Szombati nyitvatartása a III. kerületi boltnak van. Aminek még örültem, hogy van kártyás fizetés helyben a boltban és a http://www.elektromos-cigaretta.com/ oldalon. A törzsvásárlók kapnak 10% kedvezményt.


Egy Innokin viszonteladóról van szó, de kapható többféle mod készülék (E-Holly, Vamo V6 20 watt, Kangside, SID, Evic, pipa mod, Cool Fire II, stb.). SVD 2.0 adott pillanatban nem volt, de lesz az is.
Patronból többfélét láttam, pl.: Aspire BDC, Helix V3, Iclear 16 es 30s. Az ottjártamkor kevesebb RBA/RDA kazán (Trident) és üvegszál, fűtőszál (előretekert is) volt, de megtudtam, hogy éppen úton van egy szállítmány, amiben több Smoktech termék is lesz. Többféle cigarettaformájú készülék is van.
Eliquidből Maximum Smoke, Mellow Dew, Secret Brands (SB Cig), Pro Lung (Smoke Mate) kapható.


Nem tartozik az ecigihez, de van használt elem gyűjtő, ahova az elhasznált akkumulátorokat és cellákat is be lehet dobni. Ezen kívül Vitacoolt (dohányzás káros hatásait csökkenti) és vitaminkészítményeket is árulnak.




Kellemes kiszolgálás, szombati nyitvatartás, jó kínálat és kártyás fizetés, aminek külön örültem és több bolt is átvehetné az utolsót. Részemről ajánlott a bolt mindenkinek.

 

Szerző: Serrin  2014.10.26. 20:10 Szólj hozzá!

Címkék: boltok linkajánló e cigaretta e cigi ecigi ecigaretta EcigiTop5

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr96835281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása