Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png


http://eaglevapors.hu/MOD/bec

Köszönöm a kölcsön kapott tesztkészüléket az Eagle Vaporsnak!

Korábban már írtam a SID-ről és a Bec Pro annak rokona, továbbfejlesztése. A megnövelt korlátok (3V-12V - 0.1 voltos állítás és 6W-50W - 0,1 wattos állítás) a másik nagy újítás az okostelefonnal való vezérlés. Sajnos ehhez nincs megfelelő telefonom, de a Smoktech oldalán vannak róla képernyőképek. A jövőben várható 100 wattos frissítés és azt is a telefonos alkalmazással lehet megcsinálni. ("Future Software Upgrade for Output Up to 100W") Az első szoftververzió még csak 36 wattos volt, de nálam már az 50 wattos változattal járt.


A gyári tartozékok (doboz, 2 menettakaró, angol nyelvű használati útmutató, készülék+akkucső) között igazán jó ötlet a dupla menettakaró, mert az egyik a szokásos eGo csatlakozót elfedi és így olyan lesz a mod, mintha csak 510-es lenne. Ha a használt kazán/patron sem igényli az eGo-t, akkor sokkal jobban mutat vele és stabilabb is, nem beszélve arról, hogy az 510-es csatlakozó terhelése is csökken.

A gyári cső vékony acélból van, ezáltal könnyű. A fej a csőben mélyen van, szerintem ez jó, mert stabilabb a készülék. Az egész nagyon jól összerakott és a műanyag nem nyöszörög, mint az eVic Supreme esetén.


Ez is egy egygombos készülék és a beállítás, menü kezelése is azzal történik. Nekem öt perc után kézreállt a SID után (Zmax tulajoknak is ismerős lesz), de szerintem a kezelése nagyon egyszerű bárki számára. A menübe három gyors klikkel lehet belépni, mozogni a gomb egyszeri megnyomásával kell és kis várakozás után kiválasztódik az adott menüpont. Azon belül a gomb folyamatos nyomásával is lehet állítani, ami szükséges is, mert pl.: 50 watton belül 0,1 léptékkel így lehet gyorsan pontos értékre vinni.

A menüpontok:
B - on/off - Bluetooth be- és kikapcsolás
V+ / W+ - volt, vagy watt növelés a használt módtól függően
V- / W + - volt, vagy watt csökkentés a használt módtól függően
i -  Battery / Ohm / Temp / Output - Izzítás közben mit írjon ki (cella töltöttség / ellenállás / mod hőmérséklet / kimenet)
Mode beállítás - Watts mode / Mech mode / Volts mode - variwatt / mecha / varivolt módok között lehet váltani
E - Unlock / Lock - gombzár, bekapcsolása esetén nem fog izzítani
Kikapcsolás - Cancel / off

A működési módok között új a mecha, ami VV/VW készülékeknél szokatlan. Érdekes, hogy a V+ és V- menüpontok akkor is megjelennek, bár az állításnak ilyenkor nincs szerepe. Ennek a használati módnak előnye, hogy gyengébb cella esetén is lehet használni és aki a mecha élményről nem akar lemondani, az készülék váltás nélkül is elérheti azt.
Valójában kell a magas áramkorlátú cella, mert csak azzal lehet térdelés nélkül elérni a magas volt/watt értékeket. Kaptam kölcsön egy Efest 35 amperest és azzal tényleg többet bírt, mint a zöld Samsung cellával, ami tudtommal csak 15 ampert tud. Az Efesttel egy 0,9 ohmos drip kazánt 35 wattal is sikerült meghajtani és az eredmény már cloud chasing kategória volt forró és sok gőzzel. Subohm esetén 0,3 ohm az alsó határ.

Bekapcsoláskor a "SMOK Welcome !" és, kikapcsoláskor a "SMOK Goodbye !" szöveget írja ki. Mindkettő nagyon gyors és az izzítás is rögtön a gomb megnyomására történik, nem kell várni.


A kimenet teljesítményére, vagy feszültségére nincs panaszom, ezzel subohm tartományban, vagy HV (magas ellenállású) kazánokat is remekül lehet hajtani. Bármit tettem rá, mindenből ki tudtam hozni az élvezhető maximumot.

A kijelző kihasználtsága jobb is lehetne. Ahogy a SID-nél, ennél is megjeleníthetne több adatot. A menünél már írtam, hogy négy féle értékből lehet választani és ezen kívül a Bluetooth állapotot is kijelzi. Két sorban írja ki az értéket a következő módon, például 10 volt esetén: Out (felső sor), 10 V (alsó sor). A felső sorban elférne még egy adat a szöveg helyett.

A másik, amit jobban is megvalósíthattak volna, hogy Android telefonok esetén a 4.3 alattiak támogatása, mondjuk 4.1 és 4.2-re is működjön az alkalmazás. (Android 4.3+ és iOS6.0+ a támogatott.) Akinek a telefonja ilyet futtat, az elesik a jövőbeli frissítésektől, ha nem vesz új telefont, vagy nem tudja másén frissíteni. Hozzá kell tennem, hogy a saját menüjéből is teljesen jól beállítható, csak a szoftverfrissítés nem elérhető vele érthető okból.

A SID-ben még van egy külön menüpont a cellatöltöttség ellenörzésére, ezt meghagyhatták volna. Ennél át kell állítani a kijelzőt, hogy izzítás közben azt írja ki.

Ezek a hiányosságok igazából nem befolyásolják a gőzölést, csak az ilyen dolgokra gondolhatnának. Ettől függetlenül, ha erre a teljesítményre lenne szükségem, akkor a BEC Pro-t választanám a saját kategóriáján belül, mert a többi, vagy drágább, vagy problémákkal küzd, lásd pl.: az eVic Supremet.

Ajánlás: Bárkinek, aki nem (csak) mechával akarja hajtani a kazánját/patronját és a 20 watt alatti készülékeket kevésnek tartja a gőzölési szokásaihoz. Amennyiben a 100 wattos sw kijön hozzá, akkor még jobb vétel lesz és a jelenlegi tulajdonosok is megkapják majd. Ha most új készüléket kéne vennem, akkor inkább erre költenék és tudnám, hogy nem választottam rosszul.

Szerző: Serrin  2014.09.30. 23:56 1 komment

Címkék: teszt mod ajánlott e cigaretta e cigi ecigi hardverteszt ecigaretta eaglevapors.hu eagle vapors Smoktech SID BEC Pro Smoktech BEC Pro

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr796751791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vapi45 2014.12.18. 15:08:48

Itt találtam a legjobb áron, a teljes szettet, 3400mah akksival + ajándék liquiddel:
e-cigi-ecigaretta.com/smok-bec-pro-e-cigi-bluetooth-mod-e-cigaretta
süti beállítások módosítása