Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

Volt már egy ilyen bejegyzés, de mivel a piac is változik, ezért eljött az ideje egy újnak. Az előzőt is érdemes elolvasni, mert ebben csak a változásokat írom le: http://ecigiblog.blog.hu/2012/12/28/mit_vegyek_kezdoknek

Kezdőknek legszívesebben továbbra is eGo készletet ajánlok, de VariVoltosat (Twist, Spinner) típusúakat, mert az ugyanazt a teljesítményt adja és ez növeli a sikerélményt. Esetleg a fixen 3,7 voltos szabályozottakat is merem ajánlani, mert ha LR-alacsony ellenállású integrált patront használna a kezdő, akkor azt is elég jól meghajtja. A szabályozatlan és fix 3,3 voltos változatak érdemes elkerülni, mert az első nagyon hamar kevés gőzt fog adni, a második meg kiinduláskor is kevés feszültséget ad le.
Mod készülékek kapcsán a véleményem nem változott, mert teljesen kezdő kezébe nem adnám, főleg nem a mechanikus modokat.

Patronból a Helix V3, Mini és Vivi Nova továbbra is kapható, de ma már érdemesebb az alsó fűtőszálasok közül választani, pl.: Aspire BDC, Kanger patronok (Evod, Protank 1-2-3).

Egy dolgot újra le kell írnom: Mindenből legyen tartalék, tehát ha pl.: eGo-ról van szó, akkor ne egy szimpla készletet, hanem duplát kell venni, vagy mellé egy második akkut. Mod esetén se egy cellát vegyünk, hanem mindig kell lennie egy másodiknak, vagy többnek. A patronra is igaz egy, mert leeshet, eltörhet, stb. és ilyenkor a tartalék mindig jól jön.

A kezdő készlet ára lehet, hogy soknak tűnik, de idővel megtérül és ha jól választottunk, akkor sikeres lehet az áttérés az elektromos cigarettára.

Szerző: Serrin  2014.04.21. 23:59 Szólj hozzá!

Címkék: kezdőknek e cigaretta e cigi ecigi ecigaretta kezdőkészlet kezdő készletek

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr646067509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása