Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png


http://greencigi.com/
http://medocigi.com/hu/

A bolt, ahol múlt hét szombaton jártam, Párkányban van (94301 Párkány, Fő utca -Hlavná- 44). Hétfőtől péntekig 9:00-11:30 és 12:00-17:0, szombaton 9:00 és 12:00 között van nyitva. Tényleg könnyű odatalálni, mert miután lementünk a Mária Valéria hídról, onnan jobbra a Széchenyi utcán, majd balra nyílik a Fő utca, ami egy széles sétálóutca. Van egy révkomáromi bolt is, ami a híd melletti levezető úton található. A boltok listája itt van: http://greencigi.com/boltok.html

Az első cím csalóka lehet, mert nem csak Green Smoke termékeket árulnak, hanem eGo készletet és az ismert patronokat (pl.: Aspire BDC, iClear, BCC Mega, stb.). Nem csak a Eurót, hanem Forintot is elfogadnak és árfolyamtól függetlenül 300 Forintért váltják. Rendelés esetén a GLS futárszolgálattal szállítják és 24 óra alatt megérkezik Magyarországon belül. A másodikként megadott címen Forintban is kinn vannak az árak.

A már máshol látott megoldást itt is alkalmazzák, vagyis előre töltött (általában Helix) patronokkal lehet kóstolni a Medo liquideket.

A határ közelsége és az eltérő szabályozás miatt szerintem érdemes ellátogatni a boltba annak, akinek a távolság miatt elérhető. (Mivel ez a cikksorozat a fizikai boltokról szól, így a webshop részre nem térek ki részletesen, csak a főbb pontokat említem.)




 

Szerző: Serrin  2014.04.21. 23:58 Szólj hozzá!

Címkék: boltok linkajánló Esmoker

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr826067496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása