Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png





http://ecigaretta.eu/

A bolt, ahol utoljára jártam, Újpest Központ metróállomástól 2 percre található (cím: 1043 Budapest, Munkásotthon utca 18., nyitva tartás: hétfő-péntek 10.00-18.00) és egy éve nyílt. Elsősorban a kezdőknek szóló készleteket árulják, többek között többféle eGo, Evod (ez továbbfejlesztett eGo), Kgo készletek vannak és haladóknak Robust Mod 510, eVic, ez utolsóra egy év garanciát vállalnak. Jelenleg én is ilyet használok és bátran merek mindenkinek ajánlani, aki nem 1,3 ohm alatti RBA/RDA kazánokkal gőzöl.

A kínálatban megtalálhatók az eliquid.hu folyadékai, ezen kívül Smoke Mate Pro Lung, ami zöld tea alapú és a gyártó szerint tüdőtisztító hatású. Ezt meg is kóstoltam és tényleg finom, zöld tea íze van. Külön meg kell említenem a saját gyártású, Pro t Liquid nevűt, ami négyféle ízű, 70-30 VG-PG alapú és Flash van benne a nikotin helyett. A Flash-t a Flavourtech gyártja és nem azonos a Valeoval, ami sokakkal együtt engem is megköhögtetett.
Ezeken kívül aroma és alaplé rendelés is van az otthoni keverőknek.

Visszatérő vevők törzsvásárlói kedvezményt kapnak, erről részletesebb tájékoztató itt olvasható:
http://ecigaretta.eu/torzsvasarloi-tajekoztato

Az üzlet számomra egyértelműen a kezdő, illetve az eGo méretű eszközöket használó felhasználókra szakosodott és ennek alapján nekik is ajánlom a leginkább.





Szerző: Serrin  2014.01.27. 22:17 Szólj hozzá!

Címkék: boltok linkajánló ecigaretta.eu

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr985785665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása