Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

Kedves Hölgyek és Urak!

Ezennel meghirdetem a BMV (Baranyai Megyei Vaper) fórumot.

Mint az ország egyik legaktívabb régiója, Baranya ismét otthont ad egy jó hangulatú, ötletelős, ismerkedős találkozónak, melyet ezentúl rendszeres időközönként, az eddig megszokottaktól sűrűbben igyekszünk majd megismételni.

Az esemény legfontosabb célja, hogy összehozza a régióban élő vapereket, segítse az új belépőket a kezdeti időszakban, és meggyőzze a még dohányosokat az e-cigi pozitívumairól.

A BMV fórumok helyszíneit úgy szeretnénk kiválasztani, hogy az lehetőséget adjon mindenkinek a csatlakozásra. Ezért kérném a megyében élő vapereket, hogy amennyiben ismernek olyan helyet, ami alkalmas lehet 20-50 fő befogadására, és szívesen látnak minket, az jelezze nekem privátban, vagy ebben a topicban.

Az első rendezvény megtartására 2013 december 14-én, szombaton 14:00-tól kerül sor Pécsett a Szabadság u. 26 alatt található Napsugár Pizzéria - Étteremben.

A kellemes hangulatú találkozón túl szeretnék az arra nyitottakkal egy kreatív sarkot kialakítani, ahol ötletekkel, véleményekkel segíthettek az e-cigi hazai megítélésének megváltoztatásában, a dohányzókkal történő kommunikáció elősegítésében, a kezdő vaperek információhoz jutásában.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, kortól, nemtől, dohányzási szokásoktól, e-cigimérettől függetlenül.


Mostani, vagy későbbi rendezvényünk nem célozza a politikai elit lejáratását, nem kíván feleslegesen provokálni, de az agressziómentes, tényszerű és informatív, a közösség által is elfogadott módon tálalt véleményformálásnak és közvetítésnek minden lehetséges módon teret ad.

Szerző: Serrin  2013.11.27. 22:30 Szólj hozzá!

Címkék: egyesület találkozó villanypára egyesület

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr325661731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása