Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

https://www.facebook.com/asso.elvapote/posts/663110800390465

Frédérique Ries EP képviselő, aki nagyon sokat tett a 170-es módosítás elfogadtatásáért és tagja a trilogban tárgyaló EP delegációnak írja, hogy a múlt hét keddi EP-ET-EB tárgyalás teljes egészében az e-cigarettáról szólt. A litván elnökség, mely a többi 27 eü miniszter felhatalmazásával és nevében tárgyal, a gyógyszerként való szabályozáson kívül semmi más megoldásról nem kíván hallani, minden más lehetőséget elutasít. A képviselő szerint a litván elnökségben még nem tudatosult pontosan a szavazás alapján kialakult EP álláspont... Az EB delegáció viszont kész lenne a megállapodásra......

A levelet egy olyan képviselő írta, aki az e-cigaretta nikotinos utántöltő folyadékának nagyon komoly szabályozását szeretné, de nem gyógyszerként. Véleménye szerint az e-cigaretta legalább 99%-al alacsonyabb kockázatú a cigarettával összehasonlítva, így elterjedését nem szeretné megakadályozni.... 7 Days: Weighing up new tobacco laws - bolstering seafarer rights
Legalább eddig a szintig el kellene juttatni az összes politikust, ahhoz hogy ne küldjék az e-cigarettát a patikába a nikotinpótló eszközök közé. Tenni most még lehet, később felesleges.
A snüszt korábban Svédországon kívül EU-ban betiltották, holott a cigarettánál jóval alacsonyabb kockázatot jelent. Ez a tiltás 12 év után fennmaradt, most megerősítették.
Ez vár az e-cigarettára is ha mindenki hagyja kormánya - lobbik által támogatott - bevételszempontú politikáját érvényesülni "a dohányzás visszaszorítása jegyében".

(Forrás: Jékey András)

Szerző: Serrin  2013.11.18. 22:50 Szólj hozzá!

Címkék: hírek eu hír törvény szabályozás linkajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr585643229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása