Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

A Villanypára Egyesület vezetősége felhívással fordul a tagok felé és ezúton felkéri őket, hogy „e-cigi kerekasztal” néven hozzanak létre és üzemeltessenek mindenki számára nyitott helyi közösségeket, melyek elsődleges célja a felhasználók egymás közötti baráti kapcsolatai erősítése, illetőleg az érdeklődők számára csatlakozási pontok, lehetőségek biztosítása.

Kívánatos, hogy ezek a helyi kerekasztalok, lehetőleg rendszeresen szervezzenek találkozókat, melyeket a rendelkezésre álló eszközökkel meg is hirdetnek. Üdvözölendő eredmény lenne, ha ezek a rendezvények havi rendszerességgel történnének, hogy a köztudatba ez által is könnyebben épüljenek be.

Fontosnak tartjuk, hogy ezek a kerekasztalok területi elven szerveződjenek – első lépésben megyei szinten. A sikeres működéshez nélkülözhetetlen minden helyi kerekasztal esetében, hogy a szervező munkát egy-egy társunk, a többiek érdekében, mint közösségi, társadalmi munkát magára vállalja. (Őket a továbbiakban, mint területi referenseket említjük.) Kérjük mindazokat, akik szívesen vállalnának ilyen közösségi munkát, hogy azt az elnökség felé jelezzék!

Fontosnak tartjuk kijelenteni, hogy a helyi közösségek szervezését, működését a Villanypára Egyesület szabályozni nem kívánja. Hiszünk benne, hogy minden közösség képes a saját munkáját koordinálni és ha szükséges, kereteit meghatározni.

A Villanypára Egyesület, lehetőségeihez mérten, minden rendelkezésére álló eszközzel segíteni kívánja a helyi kerekasztalokat a sikeres működésben, így az alábbi támogatásokra mindenképpen számíthatnak:

• Saját levelező lista üzemeltetése
Igény szerint létrehozunk és működtetünk a helyi kerekasztal számára levelező listát.

• Saját hírcsoport a vaper.hu-n
A helyi kerekasztal híreinek megjelenítése honlapunkon

• Események meghirdetése
Az egyesület minden saját felületén teret biztosít az összejöveteletek megjelenítésére, hirdetésére

• Saját topic és csoport a fórumon
A helyi referens moderálása mellett létrehozunk a fórumon belül egy csoportot és témát.

• Képviselőt küldünk eseményeitekre
Igény esetén, egyeztetést követően a Villanypára Egyesület gondoskodik róla, hogy eseményeiteken megbízottja részt vegyen és tájékoztatni tudjon benneteket az aktuális ügyekről. Gondoskodik róla, hogy az egyesületbe belépni szándékozók a helyszínen ezt megtehessék.

• Képviselünk benneteket az együttműködő kereskedők körében Igény esetén segítjük a rendezvényeiteken kereskedő részvételét és hogy lehetőség szerint helyben vásárolni is tudjatok.

Mindannyian a kerekasztalok sikeres működését tartjuk kívánatosnak, ezért nyitottak vagyunk mindenféle javaslatra, kezdeményezésre. Arra kérünk, hogy a területi referensen keresztül, bátran forduljatok az elnökség kapcsolattartója felé.

Első lépésben arra kérünk, hogy amennyiben területi referensi munkát vállalsz, azt a referensekkel kapcsolatos együttműködéssel megbízott elnökségi tag felé (Várkonyi Andor, Clairvoy) jelezd!
Arra is kérünk, hogy amennyiben megyédnek létrejött a fórumon a területi topicja, csoportja (melyet az egyesületi topicok között találsz), csatlakozz ahhoz!

Szerző: Serrin  2013.11.15. 23:00 Szólj hozzá!

Címkék: hírek hír egyesület villanypára egyesület

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr695636270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása