Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png


http://vaporo.hu/patronok/mini-pro-tank-clearomizerek/mini-pro-tank-clearomizerek-7-fele-szinben.html

Ismét egy Vaporotól kapott patron következik, a Mini Protank, amiből a lila van nálam. Ez egy mostanában már szokásos alsó fűtőszálas (töltése egyezik a többi BCC-vel) integrált patron, aminek olyan mozgatható szipkája van, mint a CE5-R Helix változatnak. Ahogy annál is, a gőz hűvösebb és úgy tudtam beállítani a kazánt, illetve a teljes ecigit, hogy a kazán mindig kapjon folyadékot.

eGo csatlakozója van, tárolókapacitása 1,6 ml és gyárilag 2,4 ohm ellenállású a hozzá adott kazán. Íz és TH tekintetében jó, de a gőz mennyiség lehetne kicsit több, ez valószínű a magasabb ellenállásnak is köszönhető, mert nem LR.

Az alja elég hosszú ahhoz, hogy magas peremű mód készülékeken is gond nélkül le lehet venni anélkül, hogy 510-eGo átalakítót használnánk. Recés is az alsó rész, így az is segít a könnyű levételben.

A patron nagy előnye, hogy a szipkájával a legkényelmesebben be lehet állítani a függőleges/ferde állapotát és a recés, magas alsó része. Prémium anyagokból áll, mert rozsdamentes acél és üveg a műanyagok helyett. Ezt a súlyán is lehet érezni, de nem vészes, hanem inkább minőséginek tűnik tőle. Nyilván a jó anyagok és a minőség valamivel magasabb árat jelent, de annyival nem drágább, mint az olcsóbb integráltak és a valóban többe kerülő patronokhoz képest olcsó. Szivesen ajánlom, mert az anyaghasználat miatt nem egy szokásos integrált patron.

Szerző: Serrin  2013.10.22. 23:33 Szólj hozzá!

Címkék: teszt ajánlott hardverteszt [updated] vaporo vaporo.hu mini protank protank

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr355593263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása