Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

Ebben a cikkben olyan készleteket mutatok be, amelyek kezdőknek jó áron elérhetőek. Ahol a készleteket alkotó darabokról volt már teszt, így azokra nem térek ki, de a blogban van róluk cikk.


http://vaporo.hu/kezdoszettek/ego-t-szettek-kedvezo-aron.html

Ár: 5290-6290 Ft

A készlet egy eGo akkumulátorból (ártól függ a típusa, 650-1100 mAh), egy Helix V3 integrált patronból és töltőből áll. A Helixről sokat írtam már és ez egy kezdőknek nagyon jó patron. Az akkumulátor a kezdeti időszakban elég lesz, ezen kívül többféle kapacitású és mindenféle színű lehet. (Elég szokatlanok is vannak közte, ha valaki nem a átlagos változatokra vágyik.)

http://vaporo.hu/kezdoszettek/evod-szettek-kedvezo-aron.html

Ár: 6090 Ft

Ez kicsit többe kerül, mint az eGo készlet, mert a Helix helyett Evod-t tartalmaz. Ez szerintem mostanában a legjobb, nem mód méretű patron. Az akkumulátor, bár 650 mAh-s, de sokkal szebb kidolgozású és a gombot is kellemesebb megnyomni, ezen kívül jelzi a töltöttséget is a gomb körül zöld, narancsárga és piros színnel. Az akkumulátor ezen kívül PWM szabályozású és stabil 3,7 voltos.

http://vaporo.hu/kezdoszettek/ego-lcd-szettek.html

Ár: 6590-7090 Ft

Ismét Helix patront tartalmaz, de az akkumulátornak (650 és 900 mAh) van egy extrája: a beépített kijelzőn lehet követni az töltöttséget és a slukkok számát. Használat közben kap világitást a kijelző. Ez egyébként az akkun vízszintes, nem függőleges és szemből látszik jól.


Mindhárom készlet kezdetnek jó és a patronok is megfelelnek a normál használathoz. Még e-liquidre van szükség melléjük (lehetőleg többféle ízzel már induláskor is) és a későbbiekben mindenképpen egy plusz akkumulátorra. Tartalék kazán is kell a patronokba 2-3 hét után, ez kb. 700 Ft mindenhol.

Szerző: Serrin  2013.10.18. 23:55 Szólj hozzá!

Címkék: teszt ego helix ajánlott kezdőknek hardverteszt helix v3 vaporo vaporo.hu Evod ego készletek vaporo ego készletek kezdő készletek ego lcd

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr315585349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása