Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png


http://vaporo.hu/patronok/ce5-r-clearomizerek.html
http://vaporo.hu/drip-tipek/ce-r-mozgathato-drip-tip.html

Igazság szerint ebben a tesztben csak maga a szipka új, mert patron egy Helix V3, de a drip tipje újdonság. A patronra most nem térnék ki, mert arról már sokszor volt szó a blogban.

Következik tehát maga a szipka. Ez Helixbe jó, vagyis nem 510-es és a teljesen fémből van. A kis cső szabadon állítható és tapasztalatom szerint ez sokat segít akkor, amikor már döntögetni kell és majdnem függőlegesen is tudtam használni. Természetesen akkor is jó, amikor még nem kell döntögetni, ilyenkor egyszerűen a nekünk legkényelmesebb helyzetbe lehet beállítani. Ezen kívül a szokásosnál hosszabb cső valamennyire hűti is a gőzt.

Kapható önállóan is, így az ára 990 Ft. Patronnal együtt 2290, ami nem vészes, mert ugyanitt a sima V3 1390 Ft. Annak ajánlom a szipkát figyelmébe, aki szereti a fém drip tipeket és a döntögetés ellen is megoldást keres.

Szerző: Serrin  2013.10.18. 23:56 Szólj hozzá!

Címkék: teszt helix ajánlott hardverteszt drip tip helix v3 driptip vaporo vaporo.hu ce5-r helix v3 mozgatható driptip mozgatható driptip ce-r ce-r mozgatható drip-tip

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr115585246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása