Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

http://e-cigaretta.webaruhazextra.hu/termek/90/vivi_tank

Köszönöm a tankot is a http://e-cigaretta.webaruhazextra.hu/ webáruháznak!

Az eddig tesztelt patronok és kazán közös jellemzője volt, hogy kezdők is nyugodtan megvehetik, mert annyira egyszerűek és alkatrész cserével bárki számára könnyen javíthatók. Ebben a tesztben egy másik kategóriába nézünk bele a Vivi Tank segítségével.

A készlet egy díszdobozból, a patronból, tíz előretekert fűtőszálból (ezek használhatók más üvegszálas patronba is, pl.: Helix) és egy angol nyelvű használati utasításból áll. A patron három milliliteres, 510 csatlakozóval. Méretben hasonló, mint a Vivi Nova és a BCC Mega, vagyis az átmérője miatt nagyobb módokra ajánlott, de egy szabályozott eGo akkumulátor is meg tudja hajtani.

A driptipje nem cserélhető, de ugyanúgy fém és ming formájú, vagyis lehűti a gőzt. Mivel a levegőzése is nagyon jó, így sok gőzt ad és valószínű túl forró lenne. Érdemes az akku gombjának elengedése után is szívni, mert kondenz keletkezhet a felső térben. Ennek egy részét felszívja az üvegszál, de akkor sem jó, ha túl sok a kondenz.

Kétféleképpen lehet használni, dripként és tankként. Gőze jó és az ízvisszaadására sem lehet panasz mindkét esetben és sűrűbb is, mint a kisebb patronoknál. Meglehetősen meleg gőze van. Drip esetén a kazán felső részében lévő üvegszál szakaszra kell csepegtetni, míg tankként azokon a lyukakon fel kell tölteni az alsó tartályt, ahol az üvegszál leér. A töltéshez fecskendő, vagy tűs fiola kell. Ha tankként használjuk, akkor is kell csepegtetni az első használat előtt a felső részen lévő üvegszálra, hogy az ne égjen meg a száraz működéstől.

Ebben a patronban nem lehet annyira egyszerűen cserélni a fűtőszálat, mint pl.: egy Helixben, mert nem tartalmaz fejet. A fűtőszálat kell a felső részben két csavarral rögzíteni. Ebből következik, hogy kisméretű csillagcsavarhúzó szükséges hozzá és nem árt egy kis kézügyesség sem.
Fontos, hogy ne húzzuk túl a csavarokat, mert akkor a belül lévő áramot vezető drót kiszakadhat az 510-es csatlakozóból.

Kezdőknek ezt nem merem ajánlani, kivéve ha van az adott felhasználónak érzéke és tapasztalata elektronika terén, mert az nem árt hozzá kezdetben. Rutinnal nyilván egyszerűbb felújítani, de arra szert is kell tenni előtte. Haladóknak és bütykölőknek viszont tényleg jó választás, mert árához képest (jelen pillanatban 2300 Ft) sokat tud és a hasonló RBA (rebuildable) tank patronok/kazánok sokkal drágábbak tudnak lenni. Nem hátrány az sem, hogy nem kell alá varivoltos mód készülék.

Szerző: Serrin  2013.10.03. 22:38 Szólj hozzá!

Címkék: teszt ajánlott hardverteszt [updated] e-cigaretta.webaruhazextra.hu vivi tank

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr515550729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása