Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

A Magnum egy fém színű, 44 miliméteres, 510-es csatlakozású, LR 1.8 ohmos patron. Ez nem is hangzik rosszul, de több példány elhasználása után nekem elég rossz véleményem van róla.
Kondom módszerrel töltöm fel elsőre a vatelines integrált patronokat, vagyis a kis műanyag lezáróba/sapkába kell tölteni a lötyit és abból fölitatni és ezt addig ismételni, ameddig nem lesz teli, vagyis ha rácsöpögtetünk, akkor folyik ki az alján a folyadék. Eddig ez mindig bevállt, de már az első feltöltés után nem működik jól ez a patron.

Tény, hogy LR, de nagy a tárolókapacitása, így ez lenne az ideális vatelines, mert ritkábban kéne tölteni. Ennek ellenére szó szerint ugyanolyan gyakran kell, mint a kisméretű rokonait. Gyakorlatilag beleszívok néhányat (csak 3,3-3,4 volttal, tehát a legalacsonyabb áramerősséget kapja, lásd ohm törvénye) és töltöm is újra.
Ez az egyik a probléma. A másik, hogy 3-4 nap után egyszerűen annyira rossz ízt adnak, hogy az túlzás. Nem az első LR vatelinesem, de a kisméretűek is tovább bírják, miközben elvileg hamarabb mennének tönkre.

A benne lévő vatelin is rossz minőségűnek tűnik, például nem elég sűrű és a patron hosszúságához képest kevés benne a vatelin. Egy nap használat után úgy néz ki, mintha 3-4 napja lenne az eGo akkun rajta.

Természetesen van előnye is, konkrétan a nagy gőz és az erős TH, de ízt nem nagyon éreztem.

Lehet, hogy több hibás darabot fogtam ki, de ezt a patront jelenleg senkinek sem merem ajánlani. Van már annyi fajta LR, NR, kis- és nagy méretű patron, hogy válogatni lehet és az áruk is nagyon hasonló. Ahogy olvastam, nem csak én tapasztaltam problémákat vele.

Név Magnum .44 LR 1.8
Ár 442 Ft + postaköltség
Link http://vape42.hu/termek/magnum_44_lr_18_ohm.html
Ecigi típus Gripper 18350 mod és eGo-T-2 USB Upgrade akkumulátor (fekete, 1000mAh)
Kategória nem ajánlott
Szerző: Serrin  2013.07.19. 23:38 Szólj hozzá!

Címkék: teszt magnum integrált nem ajánlott hardverteszt lr integrált patron vatelin vatelines integrált Magnum .44 LR 1.8

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr325415711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása