Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

http://www.ecigarette-research.com/web/index.php/2013-04-07-09-50-07/who-ecig

In an unprecedented statement on Philippines national television (watch the video), Dr Florante Trinidad, technical officer at “Tobacco-Free Initiative”-WHO Western Pacific Region, suggested that electronic cigarettes are more dangerous than tobacco.  He mentioned: “The most dangerous thing about this product (e-cigarette) is that the nicotine goes directly to the lungs while regular cigarettes have a filter. With this delivery device (the electronic cigarette) the nicotine goes directly to the lungs.”

Nagyon röviden: A WHO szerint az analóg biztonságosabb (egészségesebb), mert van rajta szűrő és nem közvetlenül megy le a tüdőbe a nikotin.

Arról nem szólnak, hogy a füst miket tartalmaz, amiket a gőz nem és ezek nagyobb része a szűrés utána is a füstben marad. (CO, CO2, egyéb rákkeltő anyagok, hozzászokást segítő adalékok, stb.) Ellenben a gőz sokkal tisztább, egészségesebb, hiszen ezek eleve nem kerülnek bele.

A WHO ismét bizonyította, hogy igenis elfogult a gyógyszer- és dohánygyártók irányányába, vagyis elsődlegesen a big pharma és a big tobacco mozgatja, egyáltalán nem az egészségvédelem.

Szerző: Serrin  2013.07.08. 18:00 Szólj hozzá!

Címkék: hírek hír törvény szabályozás linkajánló who

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr665396297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása