Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png


Ez a bejegyzés személyesen senkihez sem szól, hanem általánosságban azokhoz, akik hátráltatják az ecigi és használói érdekében végzett munkát.

A szombati tüntetésen kb. negyvenen voltunk, ha jól becsülöm és ez szerintem nagyon kevés a vaperek számához képest. Nem tudom elképzelni, hogy ebben az időben Budapesten nem volt néhány száz ember, aki:
- Ecigit használ.
- Zavarja, hogy el akarják venni a gőzöléshez való jogát a trafikmutyi miatt.
- Ráért abban az időben és tudta, hogy hol, mikor lesz a tüntetés és mégsem jött el.

Nem tudom elképzelni, hogy csak negyven embert érint a probléma. Ugyanezt a passzivitást látom a Villanypára  Egyesület kapcsán is sokak részéről. Sokan hőzöngenek, hogy keveset tesznek, nincsenek eredmények, stb.
Egyrészt a Villanypára Egyesület az egyetlen szervezet, amelyik minket és a mi érdekeinket képviseli. Ha csak valaki annyit tesz, hogy belép  (tagdíja évente 5000 Ft, de a bolti kedvezmények a tagoknak ezt visszahozzák), akkor is már segített. Egyrészt a tagdíjjal, másrészt azzal, hogy egy nagyobb tagszámú egyesületnek a szava is nagyobb.

Nekem volna egy kérésem a vaperekhez: Valaki vagy lépjen be az Egyesületbe (esetleg azon kívül is tudja segíteni az érdekérvényesítést saját belefektetett munkájával, fordítással, információ terjesztéssel, stb.), vagy ne hőzöngjön, hogy szerinte mit-hogyan kéne tenni, amíg ő nem tesz semmit. Ezzel a második változattal csak mások energiáját és idejét foglalja le, akik tennének az ügyért.

Köszönöm, hogy elolvastad.

Megjegyzem, a földtörvény kapcsán tartott egyik tüntetésen ott voltam és az ügy nagyságához képest ott is nagyon kevesen voltunk. Részemről azt szégyennek tartom, hogy ennyien kevesen állnak ki bármilyen ügy mellett.

Szerző: Serrin  2013.07.07. 23:59 Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok villanypára egyesület

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr465395403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása