Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

Idézet a Facebookról:

Kedves Vaper társak! 07.06.-én valamikor 17 és 18 óra között a két lehetséges ponton találkozzunk! ( Térkép : http://goo.gl/maps/MiyrG ) Aki tehetei jöjjön el egy kis gőzölgésre! Gőzöljünk a parlament előtt! Csak az jöjjön aki kulturáltan tud viselkedni. Ez nem tüntetés, nem bejelentett "felvonulás". Ez egy úgynevezett FLASHMOB azaz villám találkozó! GYERTEK EL ÉS NE FELEJTSÉTEK EL MEGOSZTANI!

Kiindulás: 47.508111, 19.047264 Cél: 47.508605, 19.047669 - Google Térkép


Update1: A találkozó a kettes metró Kossuth téri kijáratánál lesz.

Update2: Mivel gyakran van új információ, ezért kérem, hogy a facebook oldalon kövessétek a változásokat. A főbb változásokat én is frissítem, de mindent nem tudok időben közölni.

Update3:

Kedves Vapor társak! A flashmob-ból véglegesen kialakult egy demonstráció amit sikeresen jegyzőkönyvezett a Budapesti Rendőr-főkapitányság! ( Hurrá ) Megvan a végleges helyszín és az az útvonal ahol EGYÉNILEG meg lehet közelíteni!
Helyszín : EMMI ( Emberi Erőforrások Minisztériuma ) Bp. V. Kerület Akadémia u. 3
Időpontja : 2013.07.06. 17:00 – 19:00

A Budapest Pride miatt a belváros közlekedése lég necces. Az EMMI megközelíthetősége az Astoria és a Deák Ferenc tér-től lehetséges! A Nyugati pályaudvar és az Andrássy út irányából NEM MEGKÖZELÍTHETŐ! ( Útlezárások miatt )

Napirend : 17:00 -17:50 között van gyülekezés a megadott címen
18:00 -18:50 Gőzölés ( ezzel demonstrálunk )

Nem kötelező kitölteni a teljes időnket ha akarunk előbb is mehetünk!
Transzparenseket hozzatok ha gondoljátok.
Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a demonstráció ideje alatt az EMMI-be való bejutást / kijutást ne akadályozzunk. Ha ennek nem tudunk eleget tenni a demonstrációt feloszlatják.
Az épületben okozott kárért én felelek, úgyhogy megkérek mindenkit hogy ne rongáljon, ellenkező esetbe engem bírságolnak meg. ( Nincs sok pénzem a kárért nem igazán tudnék fizetni. ) Tehát megkérek mindenkit hogy az épületben ne tegyetek kárt! Az ajtót vagy bejáratot ne álljátok el! Rendező társam Vaszi Vaszi lesz, minket majd szép láthatósági mellényben fogtok látni.
Ennyit eddig.

Szerző: Serrin  2013.07.02. 23:49 Szólj hozzá!

Címkék: törvény szabályozás [updated] flahsmob vaper villám találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr445384711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása