Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

Folyik a szipkája a Helix V3-nak? Ennek több oka is lehet:

- Valójában nem folyik, csak a használó nem szívta ki az összes gőzt. Az kihűl a szipkában, aztán kicsapódik folyadékként és legközelebb belefolyik a szánkba. Megoldás: Mindig az összes gőzt szívjuk ki, vagyis a gomb elengedése után kb. 2 másodpercig tovább kell szívni a patront.
- Idővel maga az átlátszó palást meglazul és ennek következtében a szipka és a kazánfej nem illeszkeszkedik teljesen. Ha egy vékony rést látunk a palást és az azt fém között, akkor ez a gond. Ez elég jól látható, tehát egyértelmű lesz a probléma. A másik jele ugyennek a folyáson kívül, hogy megjelenik a gőz magán a Helixen belül is. Megoldás: Gyakran össze kell nyomni a palástot és a tartót. Meg is lehet ragasztani egy kevés pillanatragasztóval, ami nem látszik utólag, ha ügyesek vagyunk. Ha nem valakinek nincs kézügyessége, akkor egy szépen felrakott vékony réteg cellux is meg tudja oldani a problémát.
- Ha ezek után rendszeresen folyik, akkor elképzelhető, hogy a szipkánál lévő gumi szigetelés tönkrement. Megoldás: Ezt lehet cserélni.

Természetesen tökéletes patron nem létezik, ezért adok pár jó tanácsot, nem csak a Helix V3-hoz:
- Használat közben ne tartsuk úgy a készüléket, hogy a szipka/patron van alul és fölül az akkumulátor. A fűtőszálak folyadékellátása így rossz (égett íz) és nagy eséllyel kapunk egy kis folyadékot is a szánkba. Vízszintesen a legtöbb patron még normálisan működik, illetve a patron legyen inkább fölül használat közben.
- Minden patronnak megvan a maga optimális töltöttségi szintje. Ez típustól is függ, de a V3 esetén ha már kb. felénél tartunk, akkor célszerű feltölteni. Ha ennél kevesebb, akkor lehet döntögetni a jó folyadékellátásért, vagy égett ízt kapunk.
- Ne feledkezzünk meg a rendszeres tisztításról sem. A Helix V3 könnyen szétszedhető, átmosható és utána már csak hagyni kell megszáradni. Ezt két hetente mindenképpen érdemes megtenni.
- A cserélhető kazános patronoknál a fejet kb. havonta cserélni, vagy felújítani kell. Ha ez elmarad, akkor rossz ízt és csökkenő teljesítményt ad az egész készülék. Egy darabig még így is lehet használni, de nem nyújt akkora élményt, mint egy jól működő fejjel.
- Ne feledjük, hogy minden fogyóeszköz. Az akkumulátor, a patron és annak részei (V3 esetén a szipka bírja legtovább), töltő, stb. egyszer véglegesen mind elromlik és cserélni kell.

Szerző: Serrin  2013.05.05. 17:05 Szólj hozzá!

Címkék: teszt helix hardverteszt helix v3 halmizer hal-mizer halmizer evolution

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr315282319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása