Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

Aki korábban analógot szívott és át akar térni az elektromos cigarettára, az sokszor túlzottan aggódik, hogy mit is tartalmaz egy utántöltő folyadék. Röviden összefoglalom, hogy miből is áll: PG (propilén-glikol), VG (növényi glicerin), aroma és esetleg nikotin, de azt nem feltétlenül.

Amikor az analógot szívta még, akkor nem aggódott a 4000 adalékanyag miatt, amiből "csak" 40 okoz különféle rákot és nem a csak a tüdő-, száj-, hanem még sokféle rákbetegségről van szó. Az valahogy nem zavarja a hagyományos dohányzókat.

Érdekesség képpen le kell írnom, hogy az e-cigi folyadék összetevőit nem csak a cigarettában (PG, aromák), hanem ételekben, szájvízben (PG, VG), fogkrémekben, kozmetikumokban, stb. is megtalálhatjuk. A Kedves Olvasótól kérnék most egy kísérletet: A házban, a minden nap használt, fogyasztott különféle termékek összetevőit olvassa el, és meg fog lepődni!

A következő egy gyakori eset: Analóg dohányos kap egy jó készletet ajándékba, hozzá finom, általában dohányos folyadékkal. Az eGo akkumulátor jól teljesít, a mostanában szokásos Helix V3 is rendben van (ezzel a párossal gőzölök a cikk írása közben), a folyadék is finom és van megfelelő TH-ja. (TH=torokhatás) Mégsem akarja használni, mert nem tudja, hogy "mi van a folyadékban", pedig szereti is használni a megajándékozott. Rövid idő múlva visszakerül az egész készlet az ajándékozóhoz.

Csak azt tudom leírni, hogy felesleges aggódni az összetétel miatt, ha a folyadék megbízható helyről származik. Akár kínai gyárból (pl.: Hangsen, Dekang), akár valamilyen hazai műhelyből (pl.: HELM, evapor.hu, Maximum Smoke) származik, nem lesz vele gond. Amivel érdemes vigyázni, azok a zugkeverők, de őket elkerülhetjük, ha mindig a megbízható webshopokból rendelünk folyadékot.

Szerző: Serrin  2013.03.18. 17:25 Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok th folyadék kezdőknek lötyi pg e cigaretta vg lötty helm e liquid ecigaretta eliquid propylene glycol throat hit vegetable glycerin növényi glicerin eliquid.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr415143660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása