Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

Volt már egy Bud teszt kiegészítés, de úgy érzem, hogy ennyi idő után érdemes újra írni róla, mert azóta elég sok megfordult belőle a kezemben. Január óta főleg Helix V3 van az eGo akkujaimon, de a Bud, ellentétben a többi próbált tank és kerámia patronnal, mégis kitart. (Vatelinest is hordok magamnál, de azt már csak nagyon ritkán töltöm fel.)

Több oka is van ennek: remek TH-t ad kicsit magasabb nikotinos lötyivel, takarékos az akkuval és a folyadékkal, ezen kívül a Joye 510 akkumulátorral is remekül használható.

Nyilván tökéletes patron nem létezik és ez sem az. Némelyiken keresztülfolyik bármilyen folyadék, másik meg hónapokig üzemel gond nélkül. Hozzá kell tennem, hogy tényleg nem elsődlegesként használom, csak tartaléknak, illetve Joye 510-hez. A Helix mellé ideális, mert azt mostanra kétszer töltöm fel naponta és ha éppen nem tudom megoldani a feltöltést, akkor is mindig kéznél van egy töltött Bud.

A Bud nem mai darab, de nem rossz. Egyszerűen kezelhető, jó TH, jó íz és nagy kapacitású. (Egy Helixbe 1,6 ml fér és ebbe meg 1,5 ml.) Nem a legnagyobb gőzt adja, de ha nem felhőt akarunk eregetni, akkor megfelel. Nagy hátránya, hogy némelyiket a folyás miatt lehetetlen használni, de ilyennel csak ritkán találkoztam.

Viszont hozzá kell tennem, hogy ha ma újra nulláról be kéne vásárolnom, akkor valószínű kimaradna a készletből. A Helixek nagyon jók, de tartaléknak is inkább valamilyen olcsó vatelinest vennék a Bud ára miatt.

Szerző: Serrin  2013.03.17. 21:31 Szólj hozzá!

Címkék: teszt bud hardverteszt bud sapphire v2 vg

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr435140216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása