Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

Ma három új patront fogok bemutatni.

Joye 510 integrált patron XL, űrtartalom: 1,7-2ml, 480 Ft
http://www.ecigionline.hu/p/21/joye-510-integralt-patron-xl
Vatelines integrált patronokra jellemző, hogy sosem lehet teljesen kifogyasztani belőle a folyadékot, mert idővel égett ízt ad. Kb. a fele elfogy és lehet utántölteni és LR patronoknál ez még jobban igaz. Korábban is teszteltem ilyeneket és akármilyen jól működnek is, állandóra nem tudom használni őket, mert nem mindig lehetséges gyorsan föltölteni ezeket.
Ez a patron erre a problémára a megoldás. Nagy a tárolokapacitása, de minden másban megegyezik a kisebb változattal és amit Joye 510 integrált patronra írtam, az erre ois igaz. Tehát, aki szereti a vatelineseket és nem zavarja a nagyobb méret, az nagyon jól jár ezzel, mert minimális árkülönbséggel egy jóval nagyobb tárolókapacitásút kap. Létezik belőle fémszínű változat is, ha valakinek erre van igénye.
Ebből egy LR változatot szivesen kipróbálnék, ha létezne.

eGo integrált patron XL, űrtartalom: 2-2,3ml, 900 Ft
http://www.ecigionline.hu/p/43/ego-integralt-patron-xl
Az előző Joye 510 változat nagyobb testvére. 2,8 Ohmos ellenállásával azon is működik, de az eGo csatlakozó miatt furán néz ki rajta, konkrétan a gombot is részben fedi az én Joye 510 akkumon. Több különbség is akad a másikhoz képest: az űrtartalom valamivel nagyobb, tehár ezt megint valamivel ritkábban kell tölteni. A végén nem a kisméretű dugó van, hanem egy keményebb gumiból készült szipka. Ezáltal könnyebb tölteni, mert csak ki kell húzni, de mivel magától is könnyen kicsúszik, főleg, ha a szájamban tartom, ezért a szipkát könnyű elhagyni. Nekem sikerült is 2 nap alatt. Valószínű ez magyarázza, hogy miért lehet külön szipkát rendelni.
Másik gondom vele az ára. A kicsivel nagyobb kapacitás és könnyebb tölthetőség nekem nem kárpótolja a majdnem dupla árát, hiába néz ki jobban. Szerintem a Joye 510 változat jobban sikerült és eGo akkun is nyugodtan használható, ráadásul olcsóbb is, meg a szipkát sem hagyja el az ember. Ebből is van fém színű, ha valaki azt venne, de szipkából csak fekete elérhető.

Helix mini 510, űrtartalom: kb. 1ml, 1400 Ft
http://www.ecigionline.hu/p/455/helix-mini-510
Érdemes kicsit visszanézni, hogy miből is fejlesztették ki ezt a mini változatot. A nagyobb Helix már a harmadik verziónál tart és az egy alkatrészenként felújítható változat. Csak meg kell venni a megfelelő alkatrészt, néhány mozdulattal kiszedni a régit, berakni az újat és működik tovább a patron. Ráadásul nagyon jó minőségű és talán most a legelterjedtebb az eGo akkukon. Mivel az eGo csatlakozós, ezért Joye akkukon elég furcsán mutatna és hamarabb is merítené azokat. Valószínű ezért készült a mini belőle. Ez is 2,8 ohmos, mint legtöbb Joye patron, tehát tényleg nem gond a kis akkukon is meghajtani.
A gyakorlatban fenti megállapításom igaznak bizonyult, mert a stabilizált Joye-n használtam, csak a próba kedvéért került át a 650-es eGo-ra, de nyilván ott sem volt gond vele. Szerintem 1ml körül lehet a kapacitása, mert kisebb a tartálya, mint a Bud-nak.
Mivel a Bud patronnal érdemes összevetni, ezért következzenek a különbségek. A Helix töltése pofonegyszerű, mert egy drip szerű, csavaros szipkája van, amit csak le kell csavarni és közvetlenül bele kell tölteni a fiolából. Ha vastagabb a fiola nyilása, akkor esetleg kell hozzá fecskendő is, de az EO féle Hangsen esetén biztos nem.
Töltés után nem tapasztaltam folyást, mint a Bud esetén. Sokkal könnyebb szívni, mint a Bud-ot. Eddig 3-0 a Helix javára. Külsőre kb. ugyanaz, csak a Bud kicsit hosszabb, de a tartálya is nagyobb, 1,5ml. (3-1) A gőze a Helixnek szerintem jobb mennyiség, íz és TH esetén is. (4-1) Amiben egyértelműen jobb a Bud, az az ára: A Bud duplája 1700 Ft, míg a Helix 1400 Ft egy darab. (4-2) Mivel még nagyon új termék, ezért a tartósságáról nem tudok nyilatkozni, de az ECF-en biztos lehet majd róla olvasni.
Az ára ellenére azt kell mondanom, hogy az eddigiek közül ez az legjobb, nem vatelines patron Joye méretben. Ha valakinek nem jön be a nagy Helix V3 és nem akarja felújítani, akkor ezt mindenképpen ajánlom kipróbálni. Ha viszont csak eGo-n használná, akkor a Helix V3 nem sokkal drágább és ebben az esetben az már jobban megéri. Ellenben ez a kis változat nagyon Joye-n mutat jól és remek teljesítményt lehet vele elérni ezzel is.

Update: A Helix mini 510 is folyik, de annyival könnyebb szívni, hogy sokkal élvezetesebb használni a Budnál.

Szerző: Serrin  2012.12.15. 13:30 Szólj hozzá!

Címkék: teszt hal helix ajánlott integrált halacska hardverteszt [updated] joye vatelin joye 510 vatelines integrált joye 510 integrált patron xl helix v3 halmizer eGo integrált patron xl helix mini 510

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr254966663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása