Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

A VV (variable voltage) akkumulátorokról írtam már, de a VW kapcsán érdemes szóba ejteni röviden ezeket is. VV esetén tehát állítható az akkumulátor által leadott feszültség, míg a patron/kazán ellenállása ugye állandó. Ohm törvénye alapján tehát az áramerősség, illetve az ebből már könnyen számolható teljesítmény, ami változik. A VV-s cikkben ezeket bővebben is kifejtettem, vagyis akinek ez nem érthető, az ott részletesen is olvashat róla.

VW (variable wattage) akkumulátoroknál ugye a patron/kazán ellenállása az állandó, de nem a feszültség, hanem a teljesítmény beállítható. Visszatérve Ohm törvényére (P=UxI=UxU/R, vagyis a feszültség összeszorzása önmagával és az ellenállással kell osztani) a feszültség fog változni a másik kettő tényező hatására. Ez is egy lehetőség, hogy a patronhoz a megfelelő feszültséget beállíthatjuk, de az akkumulátor által leadott teljesítmény alapján.

Jelenleg a VW akkumulátorok még ritkábbak és a drágább mod készülékek sajátja, de ahogy megfigyelhető, ezek az új funkciók az olcsóbb készülékekben is megtalálhatók lesznek idővel.

Szerző: Serrin  2012.11.25. 21:51 Szólj hozzá!

Címkék: ego mod e hr cigaretta hv vw volt feszültség teljesítmény ellenállás akkumulátor törvénye amper vv watt haladóknak nr áramerősség ohm ecigi lr ecigaretta zmax lavatube

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr284925309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása