Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

A Minimizer egy alsó fűtőszálas kerámia tank (integrált) patron. Clearomizer-nek is nevezik. Rokona a Bud patronnak, ezért azzal hasonlítom össze. Minimizernek 2,8 ohm körül van az ellenállása (forrás: Vape42), a Budnak 2,2-2,4 ohm. Érdemes magasabb feszültséget adni a Minimizernek. Nekem most stabilizált akkuim vannak 3,3 volttal, de azokkal  jól működik és a stabilizált Joye-vel is jól használható, azon ráadásul nagyon jól néz ki.
A Minimizer tartálya kisebb, csak 0,9 ml, szemben az 1,5 milliliterrel. Nyilván kevesebb időre elég és itt van egy újabb különbség. A Budot akár a fiolából is lehet tölteni, de a M. esetén szükséges mindenképpen a fecskendő. Ezenkívül a Minimizernek nem nagyon van TH-ja, pedig nikotinos folyadékkal próbáltam. A webshopok kommentjeit elolvasva ezt mások is tapasztalták.
Akkor következnek az előnyök is. Sok gőzt ad és az ízeket is meglepően jól lehet érezni. Ez egy szép patron. Nem csak kék változatban létezik, hanem szintelen átlátszóban is.
Elég jókat olvastam korábban róla és kb. azt kaptam, amit vártam. Annak ajánlanám, akit nem zavar a TH hiánya (vagyis nikotinmentes folyadékot használ) és a fecskendős töltés. Az szeretni fogja, mert tényleg jól néz ki. Be kell valljam, nekem a fecskendős megoldás a kis patronnal együtt nem jött be igazán, mert nyilvános helyen is kell majd tölteni és furcsán néznek az emberre a fecskendő miatt. A hibái miatt csak átlagost adok neki, mert biztos nem mindenkinek felel meg, hiába egyértelműen olcsóbb a Budnál. (Minimizer darabja 550-600 Ft, míg a Bud 2 darabja 1700 Ft.)

Név Minimizer
Ár 600 Ft + postaköltség
Link, vagy beszerzési hely http://ecigionline.com/p/442/minimizer
Ecigi típus Joye 510 stable 240 mAh, eGo-T USB (Fekete 650 mAh)
Kategória átlagos
Szerző: Serrin  2012.11.15. 23:33 Szólj hozzá!

Címkék: teszt ego bud átlagos e cigaretta e cigi ecigi eo hardverteszt ecigaretta joye 510 bud sapphire v2 vg eGo-T USB akkumulátor (Fekete 650mAh) minimizer

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr534909384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása