Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

Ma több vatelines patronról fogok írni, de előtte ajánlott egy korábbi írást elolvasni a teszthez:
http://ecigiblog.blog.hu/2012/09/09/vatelines_patronok_es_kazanok

Következzenek a patronok:

SingleCoil XL 1,8ohm, 350 Ft
http://evapor.hu/integralt-patronok/vatelines-patronok/singlecoil-xl-1-8ohm.ecigi
Ez igazából LR és Joye akkura nem ajánlott venni. Ennek ellenére azzal is kipróbáltam, mert eGo Minin nekem fura, égett ízt adott újonnan és teljesen feltöltve. Érdekes, hogy a Joye akkun is ugyanezt produkálta. Elképzelhető, hogy hibás darabot fogtam ki, de a weboldalon is hasonló esetet lehet olvasni a véleményeknél. Külsőre ugyanolyan, mint a DC társa és szerintem jól néz ki. Nem is használom, nagyon hamar az alkatrészes dobozomban landolt. Ha valaki mást tapasztalt, akkor kommentben szivesen olvasnék róla.

DualCoil XL 1,8ohm, 450 Ft
http://evapor.hu/integralt-patronok/vatelines-patronok/dualcoil-xl-1-8ohm.ecigi
Ez már nem adott égett ízt, de kell hozzá VV akku (változtatható feszültségű), mert az áram a két fűtőszálon megoszlik. Stabilizált eGo (3,3 volt) is kevés még, hogy normálisan működjön. Amit érdekesnak találtam, hogy míg a gőz nem volt elég meleg, addig maga a patron nagyon is felmelegedett. Végül egy műanyag drip tipet tettem a végére, úgy tudtam használni, mert az ajkamnak már túl forró lett a patron külseje. Amint alkalmam lesz, kipróbálom egy VV akkun is és inkább akkor mondanék ítéletet róla.

Turbo 510 LR, 400 Ft
http://evapor.hu/integralt-patronok/vatelines-patronok/turbo-510-lr.ecigi
eGo Minin csak ezt használom jóformán. Kb. 1 hónapig remekül működik és amikor a matrica nagyon kezd már kopni, addigra a gőze is meglehetősen csökken és elkezdek egy új ilyen patront használni. (Mást is használok mellette, így azért nem ez megy folyamatosan.) Ezt már nagyon ajánlom, de eGo akkuval érdemes használni, mert a Joye 510-et gyorsan lemeríti. A kitekintő sorozat fotóján is látható az eGo Minin.

Turbo 510 NR, 3 ohm, 400 Ft
http://evapor.hu/integralt-patronok/vatelines-patronok/turbo-510-nr.ecigi
Ettől kicsit féltem, mert a magasabb ellenállása miatt magasabb feszültséget igényel. Szerencsére 3,3 volttal is jól használható, még Joye-vel is. Azért kíváncsi lennék, hogy 4 volt körül mit produkál, de nekem eddig ez is bevált. Külsőre majdnem megegyezik ez is az LR változatával, csak a lezáró kupakja tér el kicsit. Ez előnyös, mert így könnyű megkülönböztetni az LR-től.

Joye 510 integrált patron
http://ecigionline.com/p/22/joye-510-integralt-patron
Kicsit nagyobb patron, mint az előző vatelinesek és ez már több színben is kapható. Ugyanez látható a kitekintő sorozat fotóján. NR-hez képest ez is jól működik és van pár előnye, amit kiemelnék. A vatelines rész és a lezáró kupak között van még tér, így nem sértem meg a vatelint, amikor a biztosítótűvel kinyitom, míg a Turbo patronoknál meg előfordul. A vatelin is sűrűbbnek tűnik és szerintem többet is tud tárolni. Gőze viszont nem versenyezhet az LR működéssel, de Joye akkura pont megfelel, mert annyira nem terheli. eGo akkumulátorra is használhatjuk természetesen, de ott már az LR is jól üzemel.

Tehát a fenti felhozatalból Joye 510 akkumulátorra a Turbo 510 NR és a sima Joye 510 integrált patront ajánlom, míg eGo és efölé a Turbo 510 LR-t, illetve VV akkumulátorokhoz a DualCoil XL-t is. Természetesen ezen kívül még sokfajta vatelines patron létezik és ha hozzájutok újabbakhoz, akkor azokról is fogok írni.

Szerző: Serrin  2012.10.25. 21:18 Szólj hozzá!

Címkék: teszt e cigaretta e cigi patron ecigi patronok hardverteszt ecigaretta vatelin vatelines integrált SingleCoil XL DualCoil XL Turbo 510 LR Turbo 510 NR

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr964870321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása