Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

Mióta megláttam a webshopban, azóta ki akartam próbálni ezt az akkulátort. Az alap Joye akkuk az első eGo Mini után eléggé "fapadosnak" tűntek nekem, de reméltem, hogy ez már jobb lesz. Nézzük meg, hogy miben is különbözik a régi fajta Joye 510 akkuktól: stabilizált a feszültés (3,3-3,4 volt), rendelkezik védelemmel (rövidzár és túláram) és ezen kívül 5 gombos ki- kapcsolást is ismeri már. Ezeknél nagyobb különbség, hogy csak 1 mm-rel hosszabb a régi 180-asnál, de mégiscsak 240 mAh-s. Ráadásul a végéről is hiányzik a led, ehelyett a gomb világít, mint az eGoknál és itt is jelzi a lemerülést a szokásos villogással. Igazából eGo szerű tulajdonságokat kapott.

Kipróbáltam 510 NR és LR kazánnal, Bud patronnal, 510 LR és 510 NR vatelines integrált patronokkal. Mindet jól meghajtotta és végig ugyanakkor gőzzel és TH-val. (Nikotinos folyadékkal használtam ez idő alatt.) Mint a többi stabilizált, ez is úgy merült le, hogy nem volt előjele, csak egyik slukk után villogott az akku gombja. Ez nagy előny, mert a régi 510 akkuknál a végén alig jött gőz, de csak nem akartak még lemerülni. Az sem hátrány, hogy megáll az asztalon, mint egy eGo, mert a végén csak egy lapos fémlemez van, ami egyben elegánssá is teszi a megjelenését.

Ajánlottat kap, mert jó minőségű és a fent leírt tulajdonságok is csak az előnyére változtak. Annyit mindenképpen érdemes tudni róla, hogy önmagában kevés, főleg LR kazánhoz/patronhoz, tehát kell mellé hordani egy eGo/mód készüléket is. Ellenben nagyon elegáns, tehát ha egy kicsi, mégis jól használható akkumulátorral szeretnénk kiegészíteni az egyébként nagyobb akkumulátort is tartalmazó készletünket (még egyszer hangsúlyozom, hogy csak erre a célra ajánlom, nem önálló használatra), akkor remek választás.

Név Joye 510 STABLE akkumulátor 240 mAh (fehér)
Ár 2700 Ft + postaköltség
Link, vagy beszerzési hely http://ecigionline.com/products/405-joye-510-stable-akkumulator-240-mah.aspx
Kategória ajánlott (bővebben a leírásban)
Szerző: Serrin  2012.10.18. 23:58 Szólj hozzá!

Címkék: teszt beszerzés ajánlott e cigi ecigi stable eo hardverteszt stabilizált joye ecigaretta joye 510 joye 510 stable akkumulátor 240 mah

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr614857295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása