Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

A kazánoknak különböző az ellenállásuk és ez meghatározza a hozzá való akkukat is. A félreértések elkerülése ebben a bejegyzésben végett kazánon mindenféle kazánt, tank kazánt és integrált patronokat, stb. értek. A bejegyzés szempontjából ezek most megfelelnek egymásnak.

LR, vagyis alacsony ellenállású kazánok. 2 Ohm alatt működnek. Az alacsonyabb ellenállás magasabb áramerősséget okoz. Magasabb hőképző teljesítményük van ezeknek a kazánoknak. Ennek következtében gyorsabban fogy a folyadék és merül az akku, de nagyobb gőz és erősebb th az eredménye. Driphez is nagyon jó. Mindenképpen ajánlott hozzájuk eGo, vagy valamilyen MOD készülék. Joye 510 akkumulátorok nagyon gyorsan merülnek az ilyen kazánokkal, vagy akár a Joye akku tönkre is mehet velük.

NR, vagyis normál ellenállású kazánok. 2-3 Ohm között működnek. Ezekhez bármely Joye 510, eGo és MOD készülék használható. Arra azért ügyelni kell, hogy a Joye akkuk sem hajtanak meg mindent, de ha jól választjuk meg a kazánt, akkor elvileg nem lesz gond.

HV (HR), vagyis magas ellenállású kazánok. 3 Ohm felett működnek. Ezeknek a kazánoknak 4-6 voltos feszültség kell, amit a Joye 510-ek biztos nem tudnak nyújtani, hanem csak kb. 3,3 voltot. Általában VV, vagyis változtaható feszültségű eGo, vagy MOD kell hozzá. Ugye itt is jobb gőz, íz a cél.

Nagyon röviden, Joye 510 akkuhoz csak NR kazán való, eGo esetén már nyugodtan használjunk LR-t, illetve jobb eGo és MOD készüléknél HR-t is lehet. Az NR-t általában nem írják ki a kazánok leírásánál, csak az LR és HR-t. A normális webshopok jelölik, hogy melyik kategóriába tartozik és az ellenállásukat is kiírják.

Szerző: Serrin  2012.08.28. 22:59 Szólj hozzá!

Címkék: ego hr hv akkumulátor drip kazán accumulator patron nr lr 510 integrált patron drip tip tank kazán tank rendszer 510 lr 510 lr kazán

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr624738345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása