Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

Az első hardvertesztben egy specilálisabb eszköz következik. Ez egy usb-s tápegység, ami a számítógép, vagy az ecigihez kapott fali töltő usb portjából veszi az áramot a porlasztónak. Nem tartalmaz akkumulátort, csak helyettesíti azt.
Előnye, hogy nem kell tölteni, nem csökken az akkukapacitás, ráadásul stabilizáltnak is számít. (Stabilizált akkumulátor = nem csökken a teljesítmény, ha merül az akku.) Használatával lehet kímélni a normál akkumulátorokat is, hiszen addig sem használjuk azokat.
Hátránya a helyhezkötöttség, hiszen ezt nem tudjuk útközben használni. Mások számára még furcsa lehet, hogy mit szívunk az USB portról, ha nem tudják, hogy mi ez.
Szerintem nagyobb gőzt ad, mint a normál Joye 510 akkuk, pedig egy teljesen feltöltöttel hasonlítottam össze. Azt még érdemes megjegyeznem, hogy az általam használt tápegység automata, vagyis szívásra működik, nem gombnyomásra. Ez elsőre furcsa volt, de hamar megszoktam. (Analóg cigis reflexek segítettek ebben.)
Ajánlottat ítelek neki, nekem bejött. Egyszer majd szeretném kipróbálni, hogy EGO-val mit tud kezdeni, erről majd írok is.

Név név
Ár 2990 Ft + postaköltség (Levitték az árát 3400-ról.)
Link, vagy beszerzési hely http://ecigionline.com/products/37-joye-510-usb-tapegyseg-fekete.aspx
Ecigi típus Joye 510, alap porlasztó és patron + drip trip (fém+műanyag)
Kategória ajánlott

 

Szerző: Serrin  2012.03.04. 08:09 Szólj hozzá!

Címkék: teszt automata ajánlott ecigi eo hardverteszt ecigaretta joye 510 joye 510 usb passthrough joye 510 usb tápegység usb tápegység usb passthrough

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr504286346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása