Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

Összefoglaló

Ahogyan azt az előzetes meghívóban már jeleztük is, szombaton délután a már hagyományosnak mondható helyszínen, a kecskeméti Kert Pizzéria és Sörözőben ismét összeült a csapat évi rendes Közgyűlést tartani. Szép számmal voltunk jelen még úgy is, hogy többen jeleztétek, hogy akadályoztatva vagytok. Igaz, a meghívó alapján nagy döntéseket nem is volt szükséges meghozni. Erre tekintettel – ahogyan arra számítottunk is – a rendes Közgyűlés határozatképtelen volt, de a később tartott megismételt Közgyűlés esetében ez már nem akadályozta a közös munkát.
A technikai részletekkel nem untatnálak benneteket, így az érdemi napirendek tartalmára térnék rá: Elsőként eddigi tevékenységünk áttekintése volt témánk, ahol lényegében csokorba foglaltuk, amit eddig is mindenki tudott és ismert. Titkos dolgok nem történtek, úgyhogy aligha volt bárki is, aki itt ismerte meg az egyesület munkáját.
Beszéltünk az előttünk álló időszak várható történéseiről is, ahol az előbbi napirendhez hasonlóan nem alakult ki parázs vita. Az egyebek között egy felvetés volt, amely kapcsán az aktivitást látva úgy határoztunk, hogy tartunk egy szünetet és kötetlen formában átbeszéljük a dolgot. Az apropót az a javaslat adta, amely arról szólt, hogy gondoljuk át a tagdíj mértékét. A kötetlen beszélgetés folyamán gyorsan kiderült, hogy nincs itt szó másról, mint arról, hogy azt kell eldöntenünk, hogy egy nagy, széles tömegbázissal rendelkező egyesület szeretnénk-e lenni? Ha igen – és ebben hasonló véleményen voltak a jelenlévők – akkor sem biztos, hogy a tagdíj módosítása a megfelelő eszköz erre. Abban állapodtunk meg végül, hogy az elnökség feladata, hogy a következő Közgyűlésre alaposan vizsgálja meg a kérdést és terjesszen javaslatot a tagság elé. Ez a megoldás mindenkinek megfelelt, úgyhogy folytattuk a Közgyűlést, ahol már a tagság nem is kívánt ezzel a javaslattal foglalkozni.
Ezt követően maga a Közgyűlés ugyan véget ért, de a jelenlévők szükségesnek látták a helyiség pára (gőz) tartalmának intenzív növelését. Így hát ki-ki megtette még amit tudott és késő estére, amikor szedelődzködni kezdtünk, már szokás szerint látni alig lehetett.
Összességében egy kevés vitát felmutató, de nagyon jó hangulatú találkozó sikeredett ahol mindannyian jól éreztük magunkat.

Tisztelettel: a vezetőség

Szerző: Serrin  2015.03.07. 21:27 Szólj hozzá!

Címkék: egyesület e cigaretta e cigi ecigi ecigaretta villanypára egyesület

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr907249535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása