Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png


http://www.elektromos-cigaretta.com/iTaste-SVD-2-0-MOD
http://ecigi.top5.hu/index.php?ecigi=ecigi_aru&azonosito=5559

Köszönöm a kölcsönkapott tesztkészüléket az EcigiTop5-nek!

Sajnos a készülék előző változatával nincs tapasztalatok, így azzal összehasonlítani érdemben nem tudom. Emiatt részben nem lesz hasonlítás, részben az általam tesztelt 30 wattos modokkal tudom összevetni a cikk végén.

Az alapkészlet nagyon bő:
 - Kartondoboz, benne egy eGo tok. A többi alkatrész az eGo tokban van. A tokban egy cellamérő is van.
 - Maga az elektronika
 - 18650-es és 18350-es cső.
 - eGo és 510 fej, külön-külön
 - Csuklópánt (A mod aljára rögzíthető.)
 - Angol nyelvű használati utasítás
 - 2 darab Innokin matrica


Az SVD 2.0 Evolve chipet használ, ami nagyon jó hír. A kijelzője és a vezérlőgombok is ismerősek lehetnek DNA/ZNA tulajdonosoknak. Fekete és rozsdamentes acél színű változata van, nálam a fekete járt. Ennek nagyon kellemes a felülete. Az összeszerelés pontos, a menetek rendben vannak és a fogása is nagyon kellemes. Nagyon stabil az asztalon függőlegesen, mert nem az egesz talpon áll, hanem körben csak egy peremen. Emiatt egy egyenetlen felületen is stabilabb lesz szerintem.
Kicsinek éppen nem nevezném, mert az elektronikát tartalmazó felső rész kb. olyan hosszú, mint egy 18650-es cella. Emiatt 18350-es cellával is jól meg lehet fogni, mert majdnem egy 18650-es mod méretű lesz. Ez nekem tetszik, mert szerintem így kellemes a fogása. Ha rajta van az egyik cső, akkor másikat nem lehet rátekerni és ez kifejezetten tetszik. Nem is legkönnyebb mod, de nem is szeretem a túl könnyűeket.
Az egyik oldalon a fektetett kijelző, a másikon a tűzgomb és a + és a - gombok találhatóak. A gombok kicsit kiemelkednek a csőből. Tölttési lehetőség nincs a modon.

Menü nincs, csak a következő lehetőségek:
 - A + és - gombbal lehet a teljesítményt növelni és csökkenteni. Csak watt állítás van és a lépték 0,1 watt.
 - A tűzgomb 3x gyors megnyomásával lehet lezárni és feloldani a modot. Ezt írja ki ekkor: LOCKED CLICK 3X - Lezárás után és akkor is, ha ilyenkor izzítani akarok
 - A + és - gombok együttes lenyomásával lehet rögzíteni a beállított watt értéket. Ezt írja ki: POWER LOCKED / HOLD UP DOWN - beállításnál és + - megnyomásakor is.

Kb. annyira könnyen kezelhető, mint egy eGo Twist, vagy Spinner. Nagyon jó ez az egyszerűség, mert mellé egy nagyon informatív és jól olvasható kijelző is társul. Az Evolve chip által beépített kijelző a következő információk jelennek meg: cella töltöttség, kazán/patron ellenállás, beállított watt és izzítás közben a kimeneti feszültség. Izzítás közben fényesebb kicsivel a kijelző.

Rögtön izzít a tűzgomb megnyomására, egyáltalán nincs várakozás, akkor is, amikor standbyből jön vissza. A gőz nagyon szép egyenletes, az ízek is jól kijönnek. Érdemes magasabb áramkorlátú cellákat használni, főleg akkor, ha subohm tekeréseket is használunk. Egy LG HE2 cellával nekem 1 napnál nem sokkal kevesebbet bírt ki, ez kb. az elvárható érték 10 watt és 1,6 ohm esetén.


Remek készlet, jó összeszerelési minőség és kiváló működés jellemzi. A gyárilag adott tok és a benne lévő cellamérő meg kifejezetten hasznos. A gyálilag adott 2 csatlakozó is jó ötlet, mert tartaléknak alkalmas.
Egy dolgot hagytam még a végére, az pedig az áram/teljesítmény/teljesítménykorlátok: 6 amper, 20 watt, 0,5 ohm. Ebből a 20 wattot emelném ki, mert manapság inkább a 30-50 wattot tudó készülékek terjednek. Azt tudom leírni, hogy azok többségénél általában olcsóbb (27500 Ft) és bár ízlés, vagy megszokás kérdése, de le merem írni, hogy normál használathoz elég a 20 watt is. Nem szivesen adtam vissza, mert inkább ezt használtam, mint a SID-et.

A nálam járt készülékek közül ehhez legközelebb a Bec Pro áll, ami nem sokkal drágább és 30 wattot tud kiadni. (Az eVic Supreme-nek minőségbeli problémái vannak, ezért nem ajánlom.) Az SVD egyszerűbb, hasonlóan jó konstrukció és egyedül a teljesítményben marad el. Aki cloudchaselni (minél nagyobb gőzfelhőket eregetni) akar, vagy bármilyen okból kell neki a nagyobb teljesítmény, annak a Bec Pro jobb választás, de normál vapernek elég a 20 watt is és így bátran merem ajánlani az SVD 2.0-át.

Szerző: Serrin  2014.11.27. 16:33 Szólj hozzá!

Címkék: teszt hardverteszt EcigiTop5 Innokin Itaste SVD 2.0 Innokin SVD 2.0 Itaste SVD

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr96938057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása