Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

http://www.ecigi.guru (A cikk írásában pillanatában nem elérhető.)

Hétvégén egy előző nap nyílt boltban jártam, az EcigiGuruban, amit egy vaper ismerősöm nyitott. A II. kerület, Bem József utca 22 a címe és hétfőtől-pétekig 10-19 óra között, míg hétvégén 10-14 között van nyitva. Tömegközlekedéssel a 4-6-os villamos Mechwart ligeti állomása van a legközelebb. A berendezés még nem is teljes, mert pl.: kávégép is lesz majd.

A kínálat nagyon is teljes már most, mert az Evod kezdőkészleteken, Spinner II akkukon kívül többféle VV/VW és mecha mod (iStick, Nemesis, Caravella, Smoktech Bec Pro, Kangside, vamo) és integrált patron, kazán van (Smok Xpure, Fogger, QZI Nemesis, Aspire Nautilis, Kanger Aerotank). Ezek kiegészítői, pl.: Kayfun/Tayfun palástok, Aspire és Kanger kazánok és felújításhoz is vannak anyagok (fűtőszál, üvegszál).


Eliquidből Eagle Vapors és Garden Liquid kapható. Ez utóbbit Fifika fórumtárs cége készíti és megkóstóltam a Nektarinosat. Nagyon finom, olyan, mintha a barackba haraptam volna bele.

Korábban is írtam már, hogy minden boltban keresek valami különlegeset. Itt ez a használt eszközök kereskedése, sőt bizományiban is. Ennek kapcsán a boltban is lehet érdeklődni, de a Facebook oldalon is.

Jó közlekedés, hétvégi nyitvatartás, jó kínálat kezdőknek és haladóknak. Ajánlom mindenki figyelmébe a boltot





 

Szerző: Serrin  2014.11.02. 22:21 1 komment

Címkék: boltok e cigaretta e cigi ecigi ecigaretta EcigiGuru

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr806858427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AMDaZERG 2015.01.27. 16:52:29

Ajánlott üzlet jó kiszolgálással.
Nincs olyan hónap, hogy ne menjek be beszélgetni, vásárolni, pedig Budapest másik végéből zötykölődöm tömegközlekedéssel.
süti beállítások módosítása