Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

Érdemes az eVic tesztet elolvasni, ha valaki nem ismeri a korábbi változatot: http://ecigiblog.blog.hu/2014/02/04/evic_hardverteszt

A Joyetech bejelentette az eVic utódját, az eVic supreme-t. A pletyka igaz volt, vagyis a kijelző megnőtt, de másképp, mint a kikerült prototípuson.
Elég szubjektív véleményt írok le a cikk végén, mert ugye még nem járt a kezemben és csak az adatok, fotók alapján lehet írni róla, de ha hozzájutok egyhez, akár kis időre is, akkor mindenképpen lesz teszt róla.

A fotókat a Joyetech oldalán, a http://www.joyetech.com/product/details.php?gno=164 linken lehet megnézni.

Az újdonságok:
- Megnövelt kimenő feszültség és teljesítmény: 6 volt, 30 watt  (eVic: 5 volt és 11 watt) és 0,5-5 ohm ellenállású patront tud meghajtani. Ellenben ezt a kimenetet csak nagyobb teljesítményű cellával, hivatalosan a hozzá adott SONY 2100mAh-sal tudja.
-  Kijelző: OLED, 0.96 inch, 64x128 pixel felbontás és 16 szürke árnyalatot tud. Fel lehet tölteni fotót és azt megjeleníteni. Képernyőkímélő funkció is van benne.
- Jelszó védelem bekapcsoláskor. Elvesztés, vagy ellopás esetén jól jöhet. A kód bevitele még érdekes lehet a tárcsával.
- Cserélhető az 510-es csatlakozó, ami minden mod készülék problémája szokott lenni.
- Új PC-s és OSX szoftver, a myVapors az MVR helyett. Kezeli a Supreme mellett a régi eVic és eMode készülékeket is, ahogy az MVR. Meg kell jegyeznem, hogy a netbook tulajdonosokra nem gondoltak, mert 1024x600-as kijelzőn csak kb. az ablak fele látszik.
- Ára már kevésbé tetszik, mert  $159.00, vagy €139.00. Ez a cikk írásának pillanatában ez 35298, illetve 42673 Forintot jelent. A végleges árat akkor tudjuk meg, amikor bekerül a (magyar) webshopokba.

Valószínűleg a DNA20, DNA30 és hasonló készülékek miatt lett ilyen magas a teljesítmény, de pont ezért nem adnám kezdők kezébe. Ezen kívül ehhez a teljesítményhez tényleg kell a komolyabb cella. Persze jó, ha többet bír, mert a tapasztaltabb vaperek már általában kevésnek tartják a 11 wattos kimenetet, bár pont én nem tartom annak. Kb. 7-9 watton használom az eVic-et és integráltakhoz az is elég, de egy RBA kazánt nem tekerünk 1,5 ohm alá akkor az is sok mindennel meghajtható. A 20-30 watt inkább a subohm miatt kellhet, de oda meg tényleg kell a tapasztalat, hogy ne legyen gond.
A megnövelt kijelzőn érdekes lehet a fotó és képernyőkímélő, de egy eciginél nem értem, hogy hol ennek haszna. Mivel méretében is nagyott nőt ezáltal fej, így az egész készülék is nagyobb lett. Ha csak pár sor adattal több férne ki, szerintem az is elég lett volna.
A cserélhető 510-es csatlakozó viszont szerintem egy nagyon jó újítás és a legjobb lenne, ha a többi gyártó is átvenné ezt.

Igazából a sima eVic funkciókészlete is elég, de ha már újat adnak ki, akkor beletettek néhány extrát is, amire igazából nincs szükség. Amin majd nagyon múlik a sikere, az a kiskereskedelmi ár, mert ha 40000-50000 körül alakul, akkor Provari és hasonló készülékekkel kell a piacon versengenie és ezért a pénzért inkább a Provarit választanám, mint egy fejleszlett eVic-et, bármennyire is bevált nekem az első változat. Ellenben nem tervezek Provarit venni, pont az ára miatt és ezzel azért nem vagyok egyedül.

Kíváncsian várom élőben az eVic Supremet, mert az újításokra szükség van, bár ennél tényleg van pár felesleges is.

Szerző: Serrin  2014.04.19. 00:48 Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok linkajánló e cigaretta e cigi ecigi ecigaretta eVic evic 2 evic II eVic supreme

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr616051782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása