Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

A Villanypára Egyesület 2013 november 9-i közgyűlésének eredményeképp egyhangú szavazással, ellenszavazat nélkül elfogadásra került az Egyesületi Nyilatkozat, a Szervezeti Működési Szabályzat, valamint a jelenlévő tagság egyöntetű támogatásával összeállt az egyesület megújult vezetősége.

A végleges vezetők:

Ficsor Zoltán (fifika) - elnök
Dovalovszki Tamás (Dovi) - alelnök
Várkonyi Andor (clairvoy) - alelnök
Polmüller Ferenc (polfer) - titkár
Tarcsa Klára (Klarybaba) - gazdasági vezető

A közgyűlés végeztével számos témát érintve ötleteltek a tagok, és a jelenlévő érdeklődők leginkább  figyelemfelkeltő videók, és egyéb ingerküszöbcsiklandozások, kifele történő kommunikáció javítási technikák, tagtoborzás, helyi klubrendezvények szervezése kapcsán.

Jó hangulatú, közös gondolkodásra serkentő napot tudhatunk magunk mögött, azonban a munka még csak most kezdődik.


http://www.vaper.hu/sajtohirek/20-sajto/84-nyilatkozat.html

A Villanypára Egyesület 2013. november 9-én, Kecskeméten megtartotta soron következő Közgyűlését, melyen egyebek mellett elfogadta az alábbi nyilatkozatot:

NYILATKOZAT

Mi, a Villanypára Egyesület elismeréssel tekintünk az egyesület elmúlt időszakban végzett munkájára és köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik ebben a munkában részt vettek, vagy támogatták azt.

Mi, a Villanypára Egyesület ugyanakkor fontosnak tartjuk, hogy a jövőbeni közös munka során az egyesület tevékenységében a hangsúlyok az egyesület alapításakor lefektetett céloknak megfelelően kerüljenek előtérbe. Ezek közül is kiemelten kezelendő feladatnak látjuk az egyesület tagságának, az általa elért elektromos cigaretta használóknak a megszólítását, folyamatos informálását és az egyesület keretei közé történő invitálását.

Fontosnak tartjuk leszögezni, hogy a Villanypára Egyesület az elektromos cigarettát használók egyesülete és ezáltal munkája során elsősorban erre a közösségre támaszkodik, az Ő igényeiket tartja szem előtt. Az egyesület nyitott, minden szimpatizáns csatlakozását örömmel fogadja.

Közös munkánk során természetes szövetségesünk mindenki, aki akár a közös célok, akár közös értékek mentén hajlandó és képes az együttműködésre. Fontosnak tartjuk az együttműködést, mely jól meghatározott célok, vagy értékek mentén jön létre. Természetes partnereink mindazok, akik – akár az egyesület tevékenységétől függetlenül – olyan célok mentén dolgoznak, amellyel elősegítik az elektromos cigaretta ismertségét, a választás szabaddá tételét.

Kiemelt és megkülönböztetett partnerséggel tekintünk azokra a piaci szereplőkre, akik elfogadják és támogatják az egyesület munkáját, magukra nézve kötelezőnek tekintik ajánlásait.

Hiszünk a párbeszéd erejében. Elutasítunk mindenféle radikális gondolatot, különösen, ha azt a mi érdekünkben végzett tevékenységnek kívánják beállítani. Munkánk során tagjaink és szimpatizánsaink támogatásának erejében hiszünk, melyet arra használunk fel, hogy partnereinket megismertessük nézeteinkkel, ezáltal is elősegítve saját megalapozott döntéseiket.

Legfontosabb törekvésünknek azt tartjuk, hogy segítsük és támogassuk az egyesületen belül kisközösségek létrejöttét, ahol annak tagjai vagy vendégei megoszthatják egymással tapasztalataikat és a mindennapok során segíthetik egymást.

Képviselőinktől, vezetőinktől és munkatársainktól elvárjuk, hogy mindennapi munkájukban a fentiekben megfogalmazottaknak megfelelően tevékenykedjenek.
Szerző: Serrin  2013.11.10. 17:42 Szólj hozzá!

Címkék: hírek hír egyesület linkajánló nyilatkozat villanypára egyesület

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr195623441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása