Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

A Helix V3 integrált patron már régóta a piacon van, így az újabb változatiról is érdemes írnom. Nem nagyobb mennyiségű folyadékot tároló, vagy egyéb változatok következnek, hanem azok, amik visszafele kompatibilisak, legalábbis részben.

DC, avagy Dual Coil (dupla fűtőszálas) kazán
http://vape42.hu/termek/he_vision_dual_coil_18_ohm.html
Nagyobb gőzt ad, de mindenképpen varivoltos akkumulátor kell alá. Igazából a kazánban különbözik, így SC (Single Coil, a "sima" V3) fejeket ugyanebben a Helixben és a DC fejet a régi Helixünkben is használhatjuk.

Halimizer/Helix drip tip adapter
http://vape42.hu/termek/halmizer_drip_tip_adapter.html
Saját 510-es drip tipjeinket használhatjuk a Helixen. (A Halmizer a patron a másik neve). Akinek több drip tipje is van, annak nem kell ecsetelnem ennek az előnyét. Ilyenem van és egy fém drip tippel megnöveli a patron tömegét, de ez nem zavaró a használat közben.

Halmizer/Helix SS szipka
http://vape42.hu/termek/halmizer_ss_szipka.html
Ez egy rozsdamentes acélból készült teljes fém szipka. Persze ez sem javít a patron működésén, de egy ezüst színű akkumulátorral és ezzel a szipkával nagyon jól tud kinézni az egész összeállítás. Ezzel is rendelkezem és elég komoly tömege tud lenni.

Helix V3.1
http://ecigionline.com/p/500/helix-v31
Aki Helixet használ tudja, hogy a palást a leggyengébb alkatrésze a palást (másnéven burkolat). A V3.1 változatnál ezen javítottak, de a szipka és a kazán kompatibilis maradt. Gyakorlati tapasztalatom ezzel sincs, de mindenképpen jó gondolat a leghamarabb tönkremenő alkatrész fejlesztése.


Aminek még örülnék az egy teljes fém burkolat lenne két egymással szemben lévő betekintő ablakkal. A műanyagot elengedő ragasztó problémája is megoldódna vele. Ha ezt kombinálnám a teljes fém szipkával, akkor nagyon elegáns hatást keltene.

Szerző: Serrin  2013.09.21. 04:56 Szólj hozzá!

Címkék: teszt hal helix kezdőknek halacska hardverteszt helix v3 halmizer hal-mizer halmizer evolution helix v3.1

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr165526641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása