Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

Az iKit kezdő készlet egy automata akkumulátort, egy BCC Mini S patront és egy usb-s töltőkábelt tartalmaz. Mivel a patronról külön írtam, ezért itt csak annyit tennék hozzá, hogy tényleg jó ehhez az akkumulátorhoz mind működés, mind a külső szempontjából.

Az iKit akkumulátor 650 mAh-s. 510-es csatlakozás van rajta és a karimája elég széles, emiatt ha eGo csatlakozós patront/kazánt használnánk rajta, akkor egy 510-eGo átalakítóra is szükség lesz. Ebből következik, hogy a szokásos 510 és eGo töltőkkel sem lehet tölteni, csak a sajátjával. Valószínűleg az egy eGo töltő lesz, csak a készülékhez igazítva.

Természetesen meghajtja nem csak a hozzá adott BCC Minit S, hanem a Helixet és az egyszerűbb vatelines integráltakat is és a vákumkapcsoló jól teszi dolgát. Fontos, hogy a hozzá használandó patron 510-es csatlakozóján legyen meg a középső levegőző lyuk, mert különben nem működik rajta. Például a BCC Megáról ez hiányzik, ezért nem használható vele.

Mérete nagyon kellemes, mert az akkumulátor átmérője kb. akkora mint eGo esetén és rövidebb patron nélkül, mint egy 180 mAh-s Joye 510, ez is patron nélkül. Szerintem egy kezdőnek egy nagyon jó méret. Amire vigyázni kell, hogy az automata működés miatt ne follyon bele folyadék.

Kezdőknek és keveset dohányzók ajánlom leginkább ezt a készletet, mert az akkumulátor kapacitása napi egy doboz analóg és láncgőzölés esetén kevés. Nekem napont 2-3 ilyen akkumulárra szükségem lenne. Átszokóknak viszont ideális, mert az analóghoz hasonló használatot biztosít.

Név iKit
Ár 6990 Ft + postaköltség
Link http://vaporo.hu/e-cigi/ismoka-ikit/ismoka-ikit-kezdo-keszlet-ezust.html
Kategória ajánlott
Szerző: Serrin  2013.09.08. 20:16 Szólj hozzá!

Címkék: teszt ajánlott kezdőknek bcc hardverteszt vaporo vaporo.hu ikit bcc mini s bcc mini s clearomizer

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr965501011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása