Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

A BCC Mini S a BCC Mega kisebb testvére és még a bele való kazán is közös. Ehhez egy 2,2-est adnak gyárilag a iKit készletben, de ha önállóan rendeljük, akkor is ez a kazán jár hozzá. 510-es a csatlakozója, nem eGo. A csatlakozón megtalálható a középső levegőzőlyuk, így automata akkumulátoron is működik. A BCC Mega szipkájánál vékonyabbat kapunk, ami szerintem kellemesebb, de bármilyen 510-es driptipet használhatunk hozzá.

Folyadékkal való töltése egyezik a Mega tesztben leírtakkal, vagyis fejjel lefelé kell állítani, majd az alját, ami éppen felül van, letekerni és így fel lehet tölteni a fejjel lefelé álló felső részébe.

Kipróbáltam iGo, iKit és eGo akkumulátorokkal és mindegyikkel jól működik, de külsőre a legjobban az iKit-re illik. Még egy stabilizált Joye 510-el is ment. A levegőzése  sokkal jobb, a mint a Mega változaté (eGo átalakító nélkül is jó gőzt ad), de egy kevés folyást is tapasztaltam vele. Egy Helixhez képest mindenképpen jobb a helyzet. Fórumban olvastam, hogy VG többletű folyadékokhoz állították be a gyári kazánt, de nekem vagy teljesen PG, vagy PG többletűek vannak és ez így okozhatta a megfolyást.

Valójában ez a BCC Mega eGo-ra való változata, ami számomra váltani tudná váltani a Helixet, mert nagyon kellemes használni. Külsőre is nagyon elegáns.

Név BCC Mini S clearomizer
Ár 2190 Ft + postaköltség
Link http://vaporo.hu/patronok/bcc-mini-s-clearomizerek.html
Ecigi típus iGo, iKit, eGo, Joye 510 240 mAh
Kategória ajánlott
Szerző: Serrin  2013.09.08. 19:57 Szólj hozzá!

Címkék: teszt ajánlott kezdőknek integrált bcc hardverteszt integrált patron vaporo vaporo.hu bcc mini s bcc mini s clearomizer

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr495500969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása