Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

A teszt előtt ajánlom elolvasni a boltok sorozat ide vonatkozó bejegyzését, amiből kiderül, hogy az iSmoka márka és a Joyetech márka között nagy az átfedés. Ha az iSmoka nem ismerős, akkor a Joyetech az lehet az ecigi világában kicsit jártasabbaknak és még én nem csalódtam az akkujaikban.

Az iGo egy 16650-es cellával működó mód készülék, amit a manapság gyakori, iPhone szerű dobozban kaphatunk meg. Bár nagyon bő a tartozéklista az alapkészletben, de nem találunk külön akkumulátor töltőt. Ennek oka, hogy maga a készülék a mellékelt, vagy bármilyen microusb kábellel tölthető és ismeri a PT módot is, vagyis töltés közben is használható. Kb. másfél nap után nekem teljesen lemerül, de a legegyszerűbb a számomra is, hogy naponta rárakom a microusb kábelre.
A mellékelt akkumulátorcella egy Sanyo 2100 mAh-s, ami jól teljesít az iGo-ban. A készlet része a BCC Mega patron, amiről külön tesztet írtam. Itt ki kell egészítenem azzal, hogy tökéletesen illik a módra és ugyanígy működik is vele. Az egész készülék jól összerakottnak tűnik, minőségi hatást kelt a patronnal együtt. Ahogy a fenti fotón is látható, nem sokkal nagyobb egy PT-s, 1000 mAh-s eGo akkumulátornál.

A mód tud szabályozott (3,3 volt) és szabályozatlan (4,2 - 3,3 volt) feszültséget leadni és a szabályozott esetén a gomb különböző fénnyel jelzi a töltöttséget. Az átváltás a két működési mód között ismerős lehet, mert ki kell kapcsolni az 5 clickes módszerrel, majd 5 másodperces gombnyomással lehet váltani. A szabályozottat a gomb villogása fehér vagy kék színnel jelzi töltöttségtől függően, a szabályozatlant sárga fénnyel.

Természetesen nem csak a hozzá adott patronnal, hanem Helix V3 és egy egyszerűbb vatelinessel is kipróbáltam. Nem meglepő módon mindkettőt jól meghajtotta még szabályozottan is, bár szabályozott feszültség esetén a BCC Mega és a Helix esetén ajánlott LR (pl.: 1,8 ohm) kazánt használni.

Ez egy minőségi, 16650-es mód és hasonlóan jó patront adnak hozzá. A haladókat és a kezdőket is jól tudja szolgálni, de egy láncvaper ezt is nyilván naponta fogja tölteni. Aki naponta egy doboz analógot, vagy többet elszív, annak meg mindenképpen ilyen kategóriában kell gondolkoznia.

Jövő hónapban ennek a testvér készülékéről, az iKit-ről is lesz teszt.

Név iSmoka iGo
Ár 16590 Ft + postaköltség
Link http://vaporo.hu/e-cigi/ismoka-igo/ismoka-igo-kezdo-keszlet-ezust.html
Kategória ajánlott
Szerző: Serrin  2013.08.25. 23:59 Szólj hozzá!

Címkék: teszt ajánlott igo kezdőknek integrált bcc hardverteszt [updated] integrált patron vaporo vaporo.hu bcc mega bcc mega clearomizer clearomizer ismoka ismoka igo

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr915476901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása