Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

Mivel nyár van, ezért az utóbbi egy hónapban főleg vatelineseket használok és hogy kényelmes legyen a töltés, ezért folyamatosan drip tip van az aktuális patronon. Ezen kívül régóta keresem az 510 Turbo LR utódját, emiatt mostanában több patront is kipróbáltam és még több várat magára. Ezáltal a mai teszt alanya a Smok 2 ohmos vátozata, amely hossza megegyezik a Magnum .44 hosszával, így alkalmas a Gripperbe történő használattal 510-510 long nélkül is.

A Smok öt napot biztosan kibír és bár csökken az íz a kb. harmadik naptól, de utána is jól használható marad. Ami nagyon jó, hogy a vatelines íz nem jelenik meg erősen, hanem csak a folyadéké lesz kevésbé érezhető. Ellenben a gőz mennyisége nem csökken és ebből a szempontból eléggé kiszámíthatóan működik. Az utóbbi időben Helix helyett is ez van az aktuális akkumulátoron és közben nem jut eszembe másik patront használni.
"Majdnem LR" ellenállása miatt az összes akkumulátoron jól működik, még a kicsi Joye-ken is. Mérete miatt nem kell gyakran tölteni a Smokot, de láncvaperként azért napi jópárszor szoktam. Hiába, az alacsonyabb ellenállás ezt is okozza, de a sok gőznek ára van.

A Smok 2.0 egy nagyon jól sikerült patron és csak ajánlani tudom annak, aki a vatelines integráltakat szereti. Kezdők és haladók is nyugodtan vegyék meg.

Név Smok 2.0 Ohm Single Coil stainless
Ár 442 Ft + postaköltség
Link http://vape42.hu/termek/smok_20_ohm_single_coil_stainless.html
Ecigi típus Gripper 18350 mod és eGo-T-2 USB Upgrade akkumulátor (fekete, 1000mAh), Joye 510 240mAh stable
Kategória ajánlott
Szerző: Serrin  2013.08.12. 22:26 Szólj hozzá!

Címkék: teszt ajánlott integrált hardverteszt integrált patron vatelin vatelines integrált smok 2.0 ohm single coil stainless smok 2.0

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr695458224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása