Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

Az üzlet a Nagyvárad tértől nem messze van a 1089 Budapest, Elnök utca 1 cím alatt. Ez egy régi gyárépület lehet, ezért több cég is működik itt, de ha a porta után jobbra fordulunk és az utolsó fehér ajtónál (Firmatech felirat van az ajtón) felmegyünk a lépcsőn, akkor megérkeztünk. Ezt elolvasni akár több idő, mint megtalálni az ajtót helyben. A nyitvatartási idő H-P, 9:30-tól 16:30-ig. Telefonon is lehet rendelni, részletek a weboldalon: http://vaporo.hu/

Jelenleg az iSmoka készletek az elérhetőek. Itt most írok pár szót, mert nekem sem volt ismerős a márka. Az iSmoka vezetője ugyanaz, mint aki a Joyetech esetén is, szóval van átfedés a két cég között. Pl.: az iSmoka hálózati töltőn a kisbetűs részen gyártóként már a Joyetech szerepel.

A jelenlegi két fajta készlet (színből jóval több, lásd az oldalon) az iKit és az iGo. A BCC Mini, Minin S és a BCC Mega patronok a Vapeonly BCC (alsó fűtőszálas) rokonai, de annál jobb minőségűek.

Az iKit készülék az egyszerűbb, mert az egy automata, 650 mAh-s akkumulátor. Az átmérője egyezik az eGo akkumulátorokéval. A hozzá adott patron stílusában illik hozzá. Elég jó ára van, de viszonylag kis teljesítménye miatt vagy duplán kell venni, vagy csak kevesebbet dohányzóknak ajánlom.
Az iGo egy manuális 16650-es mód készülék, de több ponton is eltér a szokásos módoktól. Az egyik, hogy önmaga  töltőként is működik egy microusb kábellel (ez tartozék hozzá), de természetesen az akkumulátorok a szokásos Xtar, stb. töltőkkel is tölthetők. A másik, hogy nem VV-s, de szabályozott és szabályozatlan (direkt cellafeszültség, lásd az eGo tesztben). A készülék maga meglepően könnyű, köszönhetően az alumínium testnek. eGo csatlakozója van, így a szokásos patronokat és kazánokat lehet rajta használni. Ezt a mód már a magam "fogyasztásához" is bevállna biztosan. Ára ennek magasabb, mint az iKit-nek, de a hozzá adott 2200 mAh akkumulátor egy napot sokaknál kiszolgál és mégis csak egy mod készülékről van szó.

Mindkettő kézbefogva minőséginek tűnik és a későbbiekben egy tesztben még visszatérek az iGo-hoz és bővebben beszámolok a tapasztalataimtól. Annyit megelőlegezek, hogy mindkettőt természetesen ki tudtam próbálni és kényelmes volt használni, jó gőzt adott.

Szeptemberben jönnek még az eGo készletek, akkumulátorok, ezen kívül lesznek Hangsen eliquidek, meg Helixek (az oldalon CE4, C5), Vivi novák (V2, V3) is.  Szintén szeptemberben egy külön helyiségben kialakítanak eladótért vitrinekkel.

Nem a szokásos készülékeket ismertem meg itt, külsőben és működésben sem. Mindkettőnek megvan a maga piaca, az iKit ugye a kevesebbet gőzölőké, míg a iGo a láncvapereké. Ősztől jönnek még a megszokottabb termékek is, ha valaki azokra vágyik. Ha egy ismerősöm most kezdene bele a vaperelésbe, akkor ide is szivesen elküldeném, de a haladóbbak sem járnak rosszul egy iGo készlettel.



Ha nem jelennének meg a fotók, akkor itt lehet megnézni őket:
https://picasaweb.google.com/104859332824034559174/Boltok_vaporo?authuser=0&feat=directlink

Szerző: Serrin  2013.08.08. 23:59 Szólj hozzá!

Címkék: boltok igo vaporo vaporo.hu ikit

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr605453035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása