Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

Ebben a cikkben a Bud Sapphire integrált patron dripre való átalakítását mutatom meg. Első lépésben szét kell szedni a patront és ebben egy automata akkumulátor, vagy egy 510 hosszabbító nagy segítség lehet. A lényeg, hogy magát a tartályt le kell húzni a kazánrészről, ami magába foglalja az 510-es csatlakozót is.
A kazánról az üvegszálakat (?) szedjük le, mert nem lesz szükség rájuk. Nem minden alkatrészt használunk fel újra, csak az első hármat, vagyis a tartályt, a kazán és a szipkát.
Mielőtt összeszerelnénk tágítsuk ki a folyadék beöntő lyukat a tartályon. Én ezt a svájci bicskám egyik szerszámával végeztem el, de pl.: egy kisolló is megfelel erre. (Kaptam két megfejtést is, hogy mi ez a szerszám: 1. szúró-fúró ár, bőr lyukasztó ár, 2. pipaszurkáló)
Szereljük össze a tartályt a kazánnal és csepegtessünk bele pár cseppet. Kb. 3-4 csepp után ne tegyünk bele többet, mert fenn áll a folyás veszélye. Ne feledjük, hogy most már csak dripre alkalmas a patron!
Szerintem célszerű leszedni a matricát is, mert a tartály alján lévő folyadék mennyisége így jól látható lesz.

Mire is jó ez? Például nekem véletlenül az 510 hosszabbítóval esett szét a patron és arra gondoltam, hogy dripre még használható lehet. Akkor is jól jöhet, ha valakinek nincs drip kazánja, de van egy használaton kívüli Budja, vagy második kazánt is szeretne. Ne feledjük, hogy a Budnak nagyon jó ízvisszaadási képessége van, tehát kóstolási célokra pont alkalmas és a drip csepegtetéssel meg gyorsan lehet cserélni az ízeket.

Akit egyben érdekel az összes fotó, az itt elérheti:
https://picasaweb.google.com/104859332824034559174/Bud_drip_mod?authuser=0&feat=directlink
Szerző: Serrin  2013.07.02. 23:01 Szólj hozzá!

Címkék: mod modding bud módosítás mód integrált drip patron integrált patron drip tip bud sapphire v2 vg drip mód drip mod

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr55388573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása