Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

http://vape42.hu/

Idézet a hirlevélből:

Úgy tudjuk, hogy igyekezetünk ellenére kormányzatunk nem hátrál meg és július 1-től a nikotinos e-liquid forgalmazást bűncselekménnyé nyilvánítja. Érdemes némi készletet felhalmozni, bár információink szerint egyes kedvelt hazai gyártók találtak megoldást a kellemetlen helyzetre és elérhető lesz továbbra is a nikotinos utántöltő egyes helyeken.
Mi azt javasoljuk, hogy 1-2 havi adagot tegyenek hűtőbe, ugyanakkor van addig egy hónapunk, érdemes elgondolkodni a nikotincsökkentésen.


Közös érdekünk, hogy a közvélemény tudjon arról az anomáliáról, hogy a bizonyítottan káros hagyományos cigaretta gond nélkül beszerezhető lesz, míg kormányunk különös okoknál fogva az EU irányelveket messze megelőzve ellehetetleníteni igyekszik az elektromos cigarettát, melynek előnyeiről hetente látnak napvilágot komoly tanulmányok. Angolul tudóknak ajánljuk pl. a legfrissebb átfogó brit jelentést, melynek konklúziója saját fordításunkban: "Arra jutottunk, hogy míg az elektromos cigaretta ugródeszka lehet a leszokásban, a nemdohányzó felnőtt lakosság elenyésző része próbá lta ki. Hasznos lenne, ha a brit dohányosok több információhoz juthatnának az elektromos cigaretta használatáról, rizikóiról és előnyeiről, s ezzel az e-cigaretta hozzájárulhatna a közegészség javulásához." A teljes tanulmány itt olvasható.

Egy szintén friss és alapos francia tanulmány pedig itt érhető el.

Facebook oldalunkon folyamatosan igyekszünk tájékoztatást adni a friss tudományos vizsgálatokról, melyek a hazai sajtóba sajnos nem jutnak el, nemúgy, mint a mondvacsinált, rég megcáfolt ellenpropaganda.

Mi július 1. után is szeretnénk nyitva tartani. Mind online, mind a Vahot utcában és az Eurocenterben is és továbbra is arra törekszünk, hogy kezdők, profik és haladók is a lehető legjobb élményt nyújtó elektromos cigaretták közül választhassanak.

Szerző: Serrin  2013.06.09. 01:05 Szólj hozzá!

Címkék: hírek hír törvény szabályozás linkajánló webshop közlemények vape42.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr485351878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása