Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

Idézem:

Tisztelt

Balog Zoltán
Szócska Miklós
Bicsák Krisztina
Vokó Zoltán
Demjén Tibor
Kontor Csaba

Mellékelten küldöm az Európai Parlament Könyvtára összefoglalóját az elektromos cigarettáról. Kérem, szíveskedjenek alaposabban tanulmányozni az anyagot.

http://www.europarl.europa.eu/RegData/bibliotheque/briefing/2013/130494/LDM_BRI(2013)130494_REV1_EN.pdf

Feltétlenül megfontolásra érdemesnek tartanám annak figyelembe vételét, hogy csak ebben az évszázadban Magyarországon legalább 300.000 ember halálát okozta a dohányzás, körülbelül négymillió emberi életévet veszített az ország és legalább 1000 milliárd Ft társadalmi deficit keletkezett, természetesen az emberek pénztárcája kárára.

Ma már evidens, hogy a terápiás eszközök sem vezetnek hosszútávon jelentősebb leszokáshoz, mint az "akaraterős", segédeszköz nélküli próbálkozások.

A "denormalizálást" célzó és a nemdohányzók védelmében hozott intézkedések pedig egyáltalán nem vezetnek leszokáshoz, mert figyelmen kívül hagyják a társadalom működésének legalapvetőbb sajátosságait és emberek millióit kényszerítik az Önök által kreált erkölcsi gettókba! .

Ugyanakkor. egyszerű gazdasági tény, hogy ma a dohányipar nemcsak nagy adózó, hanem a gyógyszeripar és az egészségügy első számú foglalkoztatója. Az Önök politikája pedig ezt az iparágat hozza aránytalan előnybe mind a jóval ártalmatlanabb nikotintartalmú füst nélküli eszközökkel, mind pedig a terápiás eszközökkel szemben.

Az Önök módszeres politikája, amellyel minden eszközzel, beleértve a hatásköri túllépéseket és a pártállami időket idéző feljelentéseket és személyes akciókat, segítik azt, hogy kiirtsanak egy fejlődő iparágat, megakadályozzák egy sikeres életmentő eszköz elterjedését és eltiporjanak egy szabad piacon fejlődő, teljesen civil egészségvédő mozgalmat, csak azért, mert az nem óhajt az Önök és a gyógyszeripar játékszabályai szerint működni.

Önök minden eszközzel rendelkeznek, ami egy hatékony, biztonságos e-cigaretta szabályozás megalkotásához szükséges.

Kérem, Tegyék a dolgukat, és legyenek méltók az emberi önrendelkezés szabadságának és a keresztény erkölcs legalapvetőbb elveihez!

Üdvözlettel

Dr Zentai István
Szerző: Serrin  2013.04.06. 19:25 Szólj hozzá!

Címkék: hírek hír törvény szabályozás linkajánló nyílt levél

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr95204396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása