Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

Nemrég egy ismerősömnek segítettem ecigi vásárlás ügyében, de miután elolvasta a kezdőknek szóló bejegyzéseket, feltette a kérdést, hogy mit is vegyen. A kérdés jogos, mert ezt nem írtam le eddig egyértelműen.

Nézzük meg meg most, hogy mi legyen benne egy kezdőkészletben és nem a boltok által összeállítottakról lesz szó. Azok sem rosszak, de mindegyik hiányos. Van egy alapszabály, mi szerint mindenből legalább két darabbal rendelkezzünk. Tehát kell két akku, 2 patron, 2 töltő, többféle folyadék és egyéb kiegészítők (tok, stb.)

Az akku min. valamilyen eGo legyen, mert a Joye 510 kevés lesz két darab esetén is, egyéb típusokkal meg nem érdemes foglalkozni, ha a jövőre is gondolunk. (Pl.: vgo, 808 és annak különböző változatai.) A mod készülékek nagyon jók, de kezdőknek nem ajánlanám.
eGo esetén sem érdemes a legolcsóbbat és legkisebb méretűt venni. Ajánlott ma az 1000mAh körüli és nyugodtan vehetünk VV-s, azaz változtatható feszültségűt is. Ezek főleg spin, vagy spinner néven futnak.

Patronból jelenleg a Helix V3 az ajánlott, de mellé tartaléknak egy olcsóbb, vatelinest is vennék, mert előbb-utóbb minden elromlik majd. Teszteltem is belőle többet is, van belőle nagyobb tárolókapacitású, LR (alacsony ellenállású) és további változatok, de általában 400 Ft körül kaphatóak, ezért nem ez lesz a legdrágább tétel.

Folyadékból érdemes nem csak dohányos ízt venni és többféle erősséget is, hogy kipróbálhassuk melyik erősséget is használjuk majd. A legtöbben kezdetben megveszik a 18-24-est és rájönnek, hogy ez erős. A több íz meg azért kell, mert a használat nem csak a nikotinbevitelre szolgál, hanem magáért az élvezetre is. Egy finom, gyümölcsös/kávés/stb. változathoz mindenkinek megjön a kedve nagyon hamar.

Tokot és akkutakarókat, stb. mindenki ízlése szerint vásároljon és ezekből nem kell feltétlenül több, mert egy ilyen kiegészítő alapvetően nem tartalmaz működő alkatrészt.

A végére hagytam egy kezdőnek látszólag felesleges kiegészítőt, ami a drip kazán és a driptip. Ha nem is első körben, de valójában nagyon hamar szükség lesz rá.

Tehát a gyári, dupla eGo + Helix V3 készletek mellé biztosan kell egy plusz töltő, 2 drip kazán és egy driptip. Ezeken kívül ne hagyjunk ki min. 3x10 ml különböző ízű és erősségű folyadékot.

Összesen kb. 15 000 Forinttal érdemes számolni, mert ez alatt normálisan használható összeállítást nem tudunk összerakni. Ezek után csak jó nézelődést tudok kívánni a webshopokban!

Szerző: Serrin  2012.12.28. 22:22 Szólj hozzá!

Címkék: kezdőknek e cigaretta e cigi ecigi ecigaretta kezdőkészlet

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr264985640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása