Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png

Magyarázat a képhez:
1. egy szál analóg összehasonlítani a többivel
2. E-Health
3. Joye 510 stable 240 mAh vatelines integrált patronnal
4. eGo Mini 350 mAh Turbo 510 LR vatelines integrált patronnal
5. eGo PT 650 mAh Bud patronnal és porlasztó borítással

Az E-Health teszt után elgondolkoztam, hogy hasonló, analóg cigihez hasonlító készüléket talán össze lehetne rakni Joye 510 alapon is. Ehhez pont kapóra jött a tesztelt akkumulátor és ezen kívül szükség volt egy NR vatelines integrált patronra. Hasonló készlete már az EO webshopnak is van, bár abban nem stabilizált akku van.
A cél ugye ezzel, hogy olyan helyzetekben kipróbáljam, amik a legtöbb dohányosnál összekapcsolódnak az analóg fogyasztással (pl.: kávé mellé). A fenti fotó ezen a téren kicsit csalóka lehet, mert az analóghoz képest a Joye változat nagyon nagynak tűnik, de kézben egyáltalán nem gond.
A régi, azóta már megváltozott szokásaimhoz "visszatértem" ezáltal, vagyis kávéval, energiaitallal és olyan helyzetekben használtam, amikor még gyakran szívtam az analógot (pl.: séták). Ehhez most dohányos-mogyorós ízű nikotinos folyadékot használtam, hogy a nikotin és az íz is stimmeljen. A vatelines patron is az analóg szerű ízt segíti, bár ez már ízlés kérdése.

Azt kell mondanom, hogy erre a célra megfelel az összeállítás. Reggeli kávé mellé, vagy ebédszünetben kiugrani automatikusan ehhez nyúltam és nem az eGokhoz. Ellenben sokszor kevés volt, mert azért egy NR integrált patron nem tudja ugyanazt a teljesítményt nyújtani, mint egy Bud, vagy egy LR integrált. Ugyanazt lehet leírni, mint a Joye 510 akkumulátor tesztjében: jól kiegésziti a meglévő, komolyabb készletet, de önállóan sajnos kevés. Ha valaki ezzel még nem ért egyet, akkor az első komolyabb patron kipróbálása után biztos meggondolja magát.
Akkor ajánlom ezzel kiegészíteni a fejlettebb készletet, ha valakinek hiánya van az analóg forma után, de csak alkalmanként akarja használni, pl.: kávéhoz. Nekem erre jó és nem kizárt, hogy a jövőben is lesz ilyen "kiegészítő eszközöm".

Szerző: Serrin  2012.10.19. 23:28 Szólj hozzá!

Címkék: analóg integrált kitekintő patron joye integrált patron joye 510 joye 510 stable akkumulátor 240 mah cig-a-like

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr174858762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása