Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
https://lh6.googleusercontent.com/-l5CDO8EIeYs/UG2dO0wJt6I/AAAAAAAAILM/S0auW0ikqDg/s800/header_V1c_942x226.png


http://greensmoke.hu/
http://www.greensmoke.com

A második részben egy blu-hoz képest szabványosabb eszköz következik, a Green Smoke. Az 510-es mellett létezik egy másik, viszonylag elterjedt csatlakozótípus, ez a 808-as. Ennek több vátozata is van már (VGO, KR808-M3), de nekünk most a KR808D-1 és a KR808D-2 az érdekes. A KR808D-1 egy változó árú és minőségű elektromos cigaretta. Ráadásul eldobható fajta is létezik belőle, ami ugye hiába azonos csatlakozójú, de nem tölthető.

Most elérkeztünk a GreenSmoke-hoz, ami KR808D-2 csatlakozót használja. Ez csak a nevében rokon a KR808D-1 típusokkal, mert a csatlakozó más. Igazából ez nem okoz gondot (kivéve anyagilag), mert ugyanaz a helyzet, mint a blu cigs esetében: elvileg csak önmagával kompatibilis gyártóról van szó. Tudtommal Magyarországon ez az egyetlen olyan elektromos cigaretta, ami a KR808D-2 csatlakozót használja, így ez nem lehet gond.

Egy munkatársamnak van ilyen és ki is tudtam próbálni. Kb. egy Joye 510 méretű automata akkumulátor kell elképzelni, ami nagyon hajaz az analógra, mert fehér és a végén a szokásos led található. Kicsit vastagabb annál. (Nagyobb az átmérője, mint az 510-es és az analóghoz képest is.) Az általam próbált készüléken zöld fénnyel világít a led, de pirossal is rendelhető. A patron a szokásos sárga, illetve a mentolos esetén kék. Méretéhez képest meglehetősen nehéznek tűnt nekem. Elvileg a patron a GreenSmoke-nál sem utántölthető, de én magam is láttam, hogy ugyanúgy megoldható, mint az 510-es integráltak esetében.

Nekem szokatlan, hogy automata, meg kicsit erősebben is kell szívni, mint az analógot. A gőz kapcsán  pozitívan csalódtam benne, mert a vártnál jobban működött, de valószínű nem stabilizált, így a gőz mennyisége nem állandó. A legnagyobb gond a márkával, hogy drága. Egy dupla akkumulátoros készlet öt patronnal és töltővel 20000 Forint, ami duplája egy Joye 510 készletnek és bár a GreenSmoke-hoz többféle kiegészítő (USB PT tápegység, designer akkumulátorok) létezik, mint a blu-hoz, de a Joye 510 továbbfejleszthetőségéhez nem is hasonlítható.

A tapasztalatom alapján elmondhatom, hogy ez talán egy jobb minőségű készülék, ráadásul nem csak egy fantázianév, amit egyéb 808-as, gyengébb minőségű elektromos cigarettáknak szoktak adni. Ha valaki teljesen biztos benne, hogy sosem fog túllépni az analóg cigiformán és nem sajnálja rá a pénzt, akkor esetleg kipróbálhatja. Ára miatt viszont inkább nem ajánlom, mert ezért a pénzért már csőmodot is lehet venni, amit nem lehet sem minőségileg, sem fejleszthetőség szempontjából összehasonlítani a GreenSmoke-kal. Szerintem, ha valaki mindenképpen ragaszkodik az analóg szerű készülékekhez, akkor inkább Joye 510-est vegyen továbbra is.

(A blog.hu szerkesztője ismét gyengélkedik, ezért továbbra is kérném, hogy javítsák meg, vagy a régit lehessen használni továbbra is. Most éppen a linkek beszúrával van baja. A Facebook megosztás lehetősége a szerkesztőn belül ezért nem tud kárpótolni. Majd ha az alapok jól működnek, akkor legyenek csak extrák...)

Szerző: Serrin  2012.10.18. 23:38 Szólj hozzá!

Címkék: kitekintő e cigaretta e cigi ecigi greensmoke ecigaretta green smoke

A bejegyzés trackback címe:

https://ecigiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr824857142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása